Απελπισμένος ο πρίγκιπας Harry – Η έκκληση 7 λέξεων στη Meghan Markle

18:38 8/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry είναι σε δύσκολη θέση και απευθύνει απελπισμένη έκκληση στη σύζυγό του, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το κλίμα σίγουρα είναι βαρύ στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο τόσο του βασιλιά όσο και της Kate Middleton. Επίσης, η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον του Harry και της Meghan Markle τη δεδομένη στιγμή, αφού εδώ και έναν χρόνο επιτίθενται διαρκώς στον βασιλιά και την Kate Middleton,

τόσο με συνεντεύξεις όσο και μέσα από το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ.

Τώρα, ο πρίγκιπας Harry φέρεται να παρακάλεσε τη σύζυγό του Meghan Markle να του συμπαρασταθεί στο επερχόμενο ταξίδι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρ’ όλο που εκείνη έχει αμφιβολίες για την ασφάλεια των παιδιών τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Invictus Games Foundation (@weareinvictusgames)

Μια πηγή υποστήριξε ότι ο Harry μπορεί τώρα να αναγκαστεί να κάνει την επόμενη επίσκεψή του στο Λονδίνο μόνος του, ακόμη και αφού απηύθυνε στη σύζυγό του μια απελπισμένη έκκληση επτά λέξεων: “Δεν θέλω να το κάνω αυτό μόνος”.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναμενόταν να παραστούν στη 10η επετειακή τελετή των Αγώνων Invictus στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου, χωρίς να επιβεβαιωθεί αν θα έφερναν μαζί τους τον πρίγκιπα Archie ή την πριγκίπισσα Lilibet.

Ωστόσο, ένας εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε στο περιοδικό New: “Έχει φτάσει πλέον στο σημείο η Meghan να μην θέλει να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά. Απλά δεν αισθάνεται ασφαλής. Η κατάσταση αφορά τώρα το αν η οικογένεια θα πρέπει να παρευρεθεί με αυξημένη ασφάλεια ή αν ο Harry θα πρέπει να πάει μόνος του”.

Η πηγή πρόσθεσε: “Ο Harry δεν θέλει να συνεχίσει να κάνει μόνος του ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα προτιμούσε να πραγματοποιούσε τακτικές επισκέψεις όλη η οικογένεια για να δει την οικογένειά του και να χτίσει γέφυρες, αλλά συμβαίνουν τόσα πολλά στο παρασκήνιο που αυτό δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή.

“Τόσο ο Harry όσο και η Meghan σχεδίαζαν να έρθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά όταν έγινε γνωστή η ακριβής ώρα και ημερομηνία της εμφάνισής τους [στην τελετή Invictus], άρχισε να επανεξετάζει αυτή την ιδέα”.

Και παρ’ όλο που το ζευγάρι έχει διαρρήξει τους δεσμούς του με τη βασιλική οικογένεια, τώρα που ο Κάρολος και η Kate δίνουν μάχη με τον καρκίνο, ο Harry φέρεται να είναι πιο πρόθυμος από ποτέ να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του. Πέταξε στο Λονδίνο στις αρχές Φεβρουαρίου αφού έμαθε για την κατάσταση του πατέρα του, με τους δυο τους να έχουν μια σύντομη ιδιωτική συνάντηση στο Clarence House.

Το ζευγάρι φέρεται επίσης να έχει επικοινωνήσει ιδιωτικά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και να είναι “πολύ αναστατωμένο” για τις ανησυχίες για την υγεία που περιβάλλουν τη βασιλική οικογένεια, με τον Harry να διχάζεται πλέον για την επιθυμία του να στηρίξει την οικογένειά του και να είναι εκεί για τη σύζυγό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα