Justin Timberlake: Tα καρφιά προς την Britney Spears συνεχίζονται με το νέο του τραγούδι

23:10 24/2/2024 - Πηγή: InStyle

Μια νέα «ανακάλυψη» έκαναν οι παρατηρητικοί θαυμαστές του Justin Timberlake. Στο νέο του single «Drown» ίσως αναφέρεται εμμέσως στον χωρισμό του από την Britney Spears. Στο τραγούδι, μιλά για μια αποτυχημένη σχέση του παρελθόντος, οπότε δεν άργησαν να κάνουν

τη σύνδεση.

Να αναφέρουμε ότι το «Drown» κυκλοφόρησε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ του, «Everything I Thought It Was», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου.

Justin Timberlake: Oι στίχοι του νέου του τραγουδιού αφορούν την Britney Spears ;

Τους στίχους στο «Drown» έγραψε ο ίδιος ο Timberlake, μαζί με τους Louis Bell, Henry Walter, Amy Allen και Kenyon Dixon. Οπότε, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω που έγινε η επίμαχη σύνδεση. Όπως ακούμε να αφηγείται στο τραγούδι, μιλά για ένα ειδύλλιο που «κατέρρευσε». Όλα χάλασαν όταν η πρώην σύντροφός του «έδειξε ποια ήταν πραγματικά».

«Με άφησες μόνο μου στο σκοτάδι με όλους τους δαίμονές σου», τραγουδάει στο πρώτο ρεφρέν. «Εγκλωβίστηκα στην παλίρροια όλων των δακρύων που έριξες. Ξέρεις ότι τυφλώθηκα από τον έρωτά μου, βουλιάζοντας από την αρχή. Δεν έπρεπε ποτέ να σε ακολουθήσω τόσο μακριά, τώρα είναι αργά».

Οι στίχοι αυτοί λοιπόν έχουν κάνει μερικούς θαυμαστές να υποθέσουν ότι υπάρχουν και αυτοβιογραφικά στοιχεία. Ενδεχομένως, να μιλά για τον δύσκολο χωρισμό του από την Britney Spears.

O Justin Timberlake και η Britney Spears της βραδιάς της ταινίας Crossroads που ήταν και το ντεμπούτο της στον χώρο του κινηματογράφου.Photo by Denise Truscello/WireImage

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έβγαινε από το 1999 έως το 2002. Όταν χώρισαν, οι φήμες ήθελαν την πριγκίπισσα της pop να τον έχει απατήσει με τον χορογράφο Wade Robson.

Στο τραγούδι, ο Timberlake αναρωτιέται επίσης αν το ειδύλλιο θα μπορούσε να έχει προχωρήσει. Αν δηλαδή τα δεδομένα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. «Μερικές φορές κάθομαι και σκέφτομαι. Ίσως, κάποια στιγμή σε μια άλλη ζωή…θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει σωστά» λέει σε ένα κουπλέ.

Ο ίδιος πάντως δεν επιβεβαίωσε ποτέ επίσημα για ποιον μιλάει το single. Βέβαια, η κυκλοφορία του έρχεται σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της Britney Spears με τίτλο «The Woman in Me». Στο βιβλίο, αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το ειδύλλιό τους. Μάλιστα, είχε ισχυριστεί ότι ο τότε σύντροφός της την ανάγκασε να διακόψει την κύησή της. Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια, ήταν ο τραγουδιστής που την είχε απατήσει και μάλιστα πολλές φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα