John Cena: Τα δύσκολα χρόνια πριν κάνει καριέρα στο WWE – Ζούσε στο αυτοκίνητό του και επιβίωνε με δωρεάν πίτσα

12:38 2/8/2023 - Πηγή: InStyle

Πριν ο John Cena να γίνει διάσημος παλαιστής του WWE και κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, έδινε μάχη να επιβιώσει επιβιώνοντας με δωρεάν πίτσα, ενώ κοιμόταν στη Lincoln Continental του 1991.

Σε ένα πρόσφατο guest στην εκπομπή Hart to Heart του Kevin Hart, ο 46χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι “όλη του η ύπαρξη είναι ένα ατύχημα.”

“Ολόκληρη

η ύπαρξή μου βασίζεται σε μια σειρά από τυχερά γεγονότα που κατά κάποιο τρόπο ευθυγραμμίστηκαν μεταξύ τους”, δήλωσε ο Cena. “Δεν ήξερα ότι η πάλη ήταν καν μια επιλογή καριέρας.”

John Cena in Gucci suit, 2005 pic.twitter.com/XPWwYs8e5m

— HARDEST FIT PICS (@HardestFitPics) July 28, 2023

Και παρά το γεγονός ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες στο τέλος της δεκαετίας του 1990 για να ακολουθήσει καριέρα στον χώρο του fitness με πτυχίο κολεγίου στο χέρι, δεν τα κατάφερε.

“Δεν μετακόμισα στο Λος Άντζελες για να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία“, δήλωσε ο Cena. “[Ήρθα] εδώ για να εφαρμόσω το πτυχίο μου στη φυσιολογία της άσκησης και την κινησιολογία και πραγματικά απέτυχα. … Δεν μπόρεσα να πάρω κανενός είδους επικύρωση γι’ αυτό το κομμάτι χαρτί που πλήρωσα.”

Ο Cena μοιράστηκε ότι όταν δεν μπορούσε να κερδίσει έδαφος κάνοντας αυτό που αγαπούσε, προσπάθησε ακόμη και να γίνει αστυνομικός. “Έδωσα εξετάσεις στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια, απέτυχα”, είπε ο Cena. “Κάθε δρόμος του fitness απέτυχε. Κλειστή πόρτα, κλειστή πόρτα.”

Ο πρώην πρωταθλητής της πάλης συνέχισε μιλώντας για την ιστορία της ζωής του και παραδέχτηκε ότι συνήθιζε να τρώει μια ολόκληρη πίτσα κάθε βράδυ, στην πιτσαρία δίπλα από το μέρος όπου ήταν μπράβος, επειδή ήταν δωρεάν αν μπορούσες να την τελειώσεις.

John Cena Opens Up About Homelessness, Living In His Car: 'My Whole Existence Is An Accident' #Business #Startup #Success https://t.co/YU8JTZ7hun pic.twitter.com/hfT94kcN6k

— Doug Brown, DBA (@dougbrownDBA) August 2, 2023

Πρόσθεσε, σχετικά με το ότι κοιμόταν στο αυτοκίνητό του εκείνη την εποχή: “Μια Lincoln Continental είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο.”

Ωστόσο, τελικά βρήκε τον δρόμο του στην πάλη, κάνοντας το ντεμπούτο του στο WWE το 2001 και τελικά έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους που έχουν βασιλέψει ποτέ στο ρινγκ.

Αλλά αν ο Cena είχε εγκαταλείψει το Hollywood, ήξερε ότι είχε ένα μέρος να πάει.

“Είμαι πολύ τυχερός για την ιστορία μου γιατί ήταν επιλογή μου να περάσω δύσκολες στιγμές”, είπε. “Ο πατέρας μου έλεγε πάντα: Είσαι ο γιος μου. Σε αγαπώ. Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στο σπίτι. Αν μπορούσα να πάω στο West Newbury της Μασαχουσέτης, θα ήμουν χορτάτος. Θα είχα μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου. Θα μπορούσα να ανασυνταχθώ.”

Keywords
Τυχαία Θέματα