Νίκος Μπάρτζης: Χτύπησε άτομο της παραγωγής του Survivor; Η απάντησή του

Ο Νίκος Μπάρτζης κατάφερε να φτάσει στον τελικό του «Survivor All Star», τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, μιας και o Σάκης Κατσούλης στέφθηκε νικητής. Ο Νίκος Μπάρτζης αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου, καθώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τη στάση και τον χαρακτήρα του.

Λίγο καιρό μετά το τέλος του «Survivor All Star», ο Νίκος Μπάρτζης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά και απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που τον ήθελαν να έχει χειροδικήσει σε άτομο της

παραγωγής του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Μπάρτζης τις διέψευσε, υποστηρίζοντας πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα είχε αποβληθεί από το «Survivor All Star».

Γράφτηκε ότι χειροδίκησες σε άτομο της παραγωγής. Ισχύει;

Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχα αποβληθεί. Μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφουμε όλοι οι παίκτες, είναι ότι αν κάποιος ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία, αυτομάτως αποβάλλεται από το παιχνίδι. Εγώ έφτασα στον τελικό και αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτές τις φήμες.

Αντέδρασες στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκες;

Όπως δέχομαι τα θετικά, πρέπει να δέχομαι και τα αρνητικά. Αυτός είμαι. Ειλικρινής, κάποιες φορές πιο απότομος, αλλά όσοι με αγαπάνε, με αγαπάνε για αυτό που είμαι κι όσοι με αντιπαθούν το ίδιο. Δεν γίνεται να είμαι αρεστός σε όλους, ούτε θα συμφωνούν όλοι μαζί μου. Ποτέ όμως δεν έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω σε κάποιο αρνητικό σχόλιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Οικονομάκου: Η ρομαντική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

 Κατερίνα Καινούργιου: «Μου χρωστάς… έναν Αύγουστο» – Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό

 Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Από την Πάρο στη Σύρο – Έτσι πέρασαν τη βραδιά της Πανσελήνου

Keywords
Τυχαία Θέματα