Joe Manganiello: Οι ψυχρές ευχές στη Sofia Vergara για τα γενέθλιά της προκάλεσαν αντιδράσεις από τους θαυμαστές της

12:03 14/7/2023 - Πηγή: InStyle

Κρίση φαίνεται πως περνά ο γάμος της Sofia Vergara και του Joe Manganiello.

Οι φήμες έγιναν ακόμη πιο έντονες μετά τα γενέθλια της Sofia, η οποία τα γιόρτασε με φίλους στην Ιταλία, ενώ εμφανώς από το… κάδρο έλειπε ο σύζυγός της. Πολλοί ήταν οι ακόλουθοι της 51χρονης σταρ που αναρωτήθηκαν για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Joe Manganiello.

Ο σταρ

θέλησε να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις κάνοντας μια ανάρτηση για τα γενέθλιά της, αλλά ήταν τόσο ψυχρό το μήνυμά του που προκάλεσε αντιδράσεις από τους θαυμαστές της Vergara. “Χαρούμενα γενέθλια Sofía!!!” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου πόζαρε ο ίδιος δίπλα στη σύζυγό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν από τον ψυχρό τόνο του. “Είμαι ο μόνος που δεν μου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται; Σοφία…. ούτε καν αγάπη μου, αγαπημένη μου γυναίκα” σχολίασε ένας χρήστης, με δεύτερο να προσθέτει: “Joe, ελπίζω να είστε καλά, αυτή ήταν μια πολύ διαφορετική (κρύα) ευχή στη γυναίκα σου, σε σύγκριση με τις προηγούμενες!”

Sofia Vergara: Γιορτάζει τα 51α της γενέθλια με φίλους στην Ιταλία- Πού είναι ο Joe Manganiello

“Κάτι δεν πάει καλά. Ψυχρό μήνυμα για εκείνη και έχει δύο ιστορίες για τα γενέθλια του σκύλου του. Και η Sofia δεν έχει πει καν ευχαριστώ“, “Προβλήματα στον παράδεισο!!! Παρατήρησα για ησυχία εδώ και καιρό και αυτή είναι στην Ιταλία μόνο με τα μέλη της οικογένειάς της και όχι με αυτόν!!! Μμμμμμ τσ τσ τσ τσ!!!“, “Τι ψυχρός χαιρετισμός, ούτε μια σταγόνα αγάπης δεν εκφράστηκε από τον Joe Manganiello” ήταν τα επόμενα σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα