Jessica Serfaty: Η σταρ της σαπουνόπερας “Μέρες Αγάπης” αρραβωνιάστηκε τον Ιταλό δισεκατομμυριούχο της Ray-Ban

12:24 14/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Serfaty, σταρ της σαπουνόπερας “Μέρες Αγάπης”, αρραβωνιάστηκε τον Ιταλό δισεκατομμυριούχο σύντροφό της, Leonardo Maria Del Vecchio.

Η 32χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, όπου επιδεικνύει το τεράστιο διαμάντι που κοσμεί το δάχτυλό της: “Είπε ναι!!! Πλάκα κάνω! Είπα ναι! Είπαμε ναι!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Michel Serfaty (@jessicamichel)

Ο 28χρονος Del Vecchio, ο οποίος είναι επικεφαλής στρατηγικής στην εταιρεία της οικογένειάς του EssilorLuxottica, (η οποία κατέχει τις Ray-Ban, Oakley, Sunglass Hut και Persol), και η ηθοποιός γνωρίστηκαν το 2017 και άρχισαν να βγαίνουν λίγα χρόνια αργότερα.

Επίσης, και οι δύο μίλησαν στο People για τον αρραβώνα, με τη Serfaty να αστειεύεται λέγοντας ότι απλά μιλούσαν για τις ιστορίες αρραβώνων των άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo Del Vecchio (@leonardo_mdv)

“Την εβδομάδα πριν ο Leo ζητήσει το χέρι μου, γελούσαμε ο ένας με τις ιστορίες αρραβώνων του άλλου”, είπε η Serfaty.

“Διασκεδάζαμε με όλα τα do’s και don’ts που συνοδεύουν τις προτάσεις γάμου. Ξαφνιάστηκα εντελώς όταν γονάτισε“, πρόσθεσε.

“Θυμάμαι να βλέπω τη χαρά στο πρόσωπο του Leo όταν δεν μπορούσε να το κρατήσει άλλο. Έβαλε τα κλάματα στο τέλος. (Συγγνώμη Leo,, αλλά το ίδιο έπρεπε να κάνω κι εγώ!) Ήταν αυθόρμητο, συναρπαστικό και όμορφο”, παραδέχτηκε.

Ο αρραβώνας έγινε στο εστιατόριο Conca del Songo στην ακτή του Αμάλφι, με τη Serfaty να αστειεύεται αστειευόμενη ότι θα πρέπει να “νιώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση”, αλλά παραδέχτηκε ότι το δαχτυλίδι είναι “άψογο.”

Πρόσθεσε για το δαχτυλίδι: “Ποτέ δεν φανταζόμουν ένα κίτρινο διαμάντι, αλλά και πάλι, ποτέ δεν ήμουν παραδοσιακός τύπος δαχτυλιδιού.Το γούστο του Leo είναι διαχρονικό και τώρα που το απέκτησα, δεν θα ήθελα ποτέ κάτι διαφορετικό. Είναι πανέμορφο.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Michel Serfaty (@jessicamichel)

Η Serfaty μίλησε επίσης για την πρώτη φορά που συνάντησε τον μέλλοντα σύζυγό της, το 2017 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

‘Ήμασταν σε ένα σκάφος και εκείνος χόρευε. Παρεμπιπτόντως, είναι πολύ καλός χορευτής! Συναντηθήκαμε για λίγο“, πρόσθεσε.

“Μόνο μερικά χρόνια αργότερα ξαναείδαμε ο ένας τον άλλον. Περάσαμε πέντε ημέρες μαζί με φίλους γελώντας και χορεύοντας μέχρι να βγει ο ήλιος“, συνέχισε.

Πρόσθεσε ότι η δεύτερη συνάντηση ήταν “η στιγμή που κατάλαβα ότι κάτι περισσότερο συνέβαινε. Δεν ήθελα να φύγω! Τον είδα μερικές φορές ενδιάμεσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ήταν πάντα ζεστά, αλλά δεν ήταν η ώρα μας. Είχαμε και οι δύο σχέσεις. Έτσι, περνάμε σε αυτό το έτος, ο Leo μου έγραψε και μου είπε ότι με σκεφτόταν και με ρώτησε αν ήμουν ελεύθερη. Ήμουν. Και κάπως έτσι… Όλα τα άλλα είναι παρελθόν.“

Ο Del Vecchio είχε παντρευτεί στο παρελθόν, ενώ η Serfaty ήταν αρραβωνιασμένη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Firefly, Kaan Gunay.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Michel Serfaty (@jessicamichel)

“Την περιοχή της “Χώρας των αρραβώνων” την έχω επισκεφθεί ξανά. Αυτή τη φορά, είναι το σωστό. Είναι η κατάλληλη στιγμή, η σωστή“, δήλωσε η ίδια.

‘Έτσι, το συναίσθημα είναι ένα συναίσθημα ενθουσιασμού που βρίσκει το σπίτι του. Είναι χαρά, είναι άγρια ενέργεια, είναι ηρεμιστικό και ανακουφιστικό“, επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα