New Issue Teaser: Τι θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή μαζί με τη Realnews

08:58 16/8/2023 - Πηγή: InStyle

Το περιοδικό InStyle Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 20 Αυγούστου με την εφημερίδα Realnews.

Κάποιοι έχουν την τύχη να απολαμβάνουν ακόμα τις διακοπές τους κάπου όμορφα, ενώ άλλοι με γεμισμένες μπαταρίες, έχουν επιστρέψει στο κλεινόν άστυ, έχοντας ήδη θέσει νέους στόχους για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινά. Όπου λοιπόν και αν βρίσκεστε, το InStyle

Greece Σεπτεμβρίου, σας χαλαρώνει, πάντα με στιλ, και σας παροτρύνει να διαβάσετε ιστορίες μαγικών ανθρώπων αλλά και να ενημερωθείτε για ότι πιο καινούργιο πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Στο cover story, Η Καίτη Γαρμπή. Όσο κοινότοπο κι αν ακουστεί ότι είναι «η Καίτη που όλοι αγαπάμε», σας το επιβεβαιώνουμε. Μια αληθινή σταρ, με πολυετή πορεία στη μουσική και δεκάδες επιτυχίες, πραγματικά ακομπλεξάριστη, γνήσια, με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και καμία αγωνία για αν θα είναι πάντα στα φώτα της δημοσιότητας, αφού προτιμά να μιλά με τη μουσική της, να λέει ανοιχτά την άποψή της και να παλεύει για ό,τι αγαπά και πιστεύει.

Η ηθοποιός Σμαράγδα Αδαμοπούλου, που μετρά ήδη επιτυχίες στην τηλεόραση και το θέατρο, αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια στη μικρή οθόνη.

Η σκηνοθέτις και παραγωγός Ζωή Σγουρού απαθανατίζεται με τον σύζυγό της και σκηνογράφο Λεωνίδα Σκουλικάρη στο σπίτι τους στην Κρήτη, και ως ένα άκρως δημιουργικό ζευγάρι μάς μιλούν για την τέχνη τους, την κοινή επαγγελματική ζωή τους αλλά και για τα οφέλη της ζωής σε ένα νησί, μακριά από το βουητό της μεγαλούπολης.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός και σταρ της Γαλλίας Virginie Efira, μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη στην Πόλυ Λυκούργου, μιλά για τη γυναικεία κακοποίηση εντός και εκτός του σινεμά, τους προκλητικούς ρόλους, τους #canceled σκηνοθέτες και πολλά ακόμα που αξίζει να μάθετε από μια ισχυρή γυναίκα του σήμερα.

Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια που εδώ και χρόνια τον διακρίνουν μιλά για το νέο του project στον κόσμο της μόδας και εξηγεί τη σημασία της πτώσης αλλά και της ανόδου στη ζωή μας.

Σε ένα εξίσου μαγικό σύμπαν μάς ταξιδεύουν και οι αδερφές Μητρούδη, που για πρώτη φορά μάς ανοίγουν, αποκλειστικά, τις πόρτες των νέων τους σπιτιών. Η Τόνια, η Νάντια και η Φαίη αποτελούν τον πυρήνα του Nidodileda, με την πρώτη να σχεδιάζει τα ιδιαίτερα ρούχα του brand, τη δεύτερη να ασχολείται με το επιχειρηματικό κομμάτι του και την τρίτη να έχει αναλάβει τη σειρά Nidodileda Home αλλά και τον σχεδιασμό των τριών ξεχωριστών χώρων που σας καλούμε να απολαύσετε!

Πιο αναλυτικά….

Εγγενής λάμψη, τολμηρή προσωπικότητα, μια φωνή ιδιαίτερη. Η δική μας Καίτη. Η Καίτη Γαρμπή όλων. Εκείνη που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα έχει τον θαυμασμό μας, γιατί είναι αυθεντική, γιατί δεν μασάει τα λόγια της και γιατί, ναι, είναι μια σταρ. Και το ελιξίριό της είναι η αγάπη της για τη ζωή αλλά και για τη μουσική της.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Κοσμάς Κουμιανός / Styling: Dennis Kolpodinos/ Μαλλιά: Βασίλης Μπουλούμπασης / Μακιγιάζ: Δέσποινα Αλχαζίδου

Ενα κορίτσι όμορφο, με εξυπνάδα που ακτινοβολεί, με ζεστή ματιά και μια νοσταλγική εκφραστικότητα. Η ηθοποιός Σμαράγδα Αδαμοπούλου μιλά για την τέχνη της και τη σφραγίδα που επιθυμεί να αφήσει σε αυτήν.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Νίκος Μαλιάκος / Styling: Ναταλία Μπαλτά

Η σκηνοθέτις Ζωή Σγουρού και ο σκηνογράφος Λεωνίδας Σκουλικάρης είναι ένα δυναμικό ζευγάρι στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πράγματα, αλλά και στη ζωή.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Loukianos Arnaoutakis

Ο γνωστός Ελληνας σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή το νέο του fashion project, Temeno, μιλά για όλα, από την απόλυτη επιτυχία μέχρι την πτώση και όλα τα ενδιάμεσα, στα οποία τελικά βρίσκεται η ουσία.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Ιωάννα Τζετζούμη

Τρία κορίτσια σαν αερικά, τρεις αδερφές απόλυτα δημιουργικές, που συναντιούνται μεν στον πλανήτη Nidodileda, αλλά μας ανοίγουν τις πόρτες και των προσωπικών τους χώρων.

Μιλήσαμε αποκλειστικά –just the two of us– με τη μεγαλύτερη σταρ της Γαλλίας, Virginie Efira. Και μιλήσαμε για τα πάντα: τη γυναικεία κακοποίηση εντός και εκτός του σινεμά, τους προκλητικούς ρόλους, τους #canceled σκηνοθέτες… Σε έναν στημένο κόσμο, απολαύστε μια επιτέλους δυνατή, ειλικρινή γυναικεία φωνή.

Από τις βουτιές του καλοκαιριού, στο chic μεταβατικό στιλ.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Rostyslav Brenych / Art direction & Styling: Ekaterina Perekopskaya

To resort style ανοίγει νέους ορίζοντες στις εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Derrick Pierre / Styling: Lizzete Valenzuela

Για τις τελευταίες μας βουτιές επιλέγουμε vichy-karo και ριμπ μπικίνι, δίνοντας έμφαση και στα beachwear αξεσουάρ.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Filippo Bonfiglio

Keywords
Τυχαία Θέματα