Jennifer Garner: Θα είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Ben Affleck;

21:00 18/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός Jennifer Garner είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Animals”. Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ που θα σκηνοθετήσει ο πρώην σύζυγός της, Βen Affleck.

Ο Matt Damon θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία, η οποία θα γίνει για το Netflix. Εάν οι συζητήσεις ολοκληρωθούν με επιτυχία, τα γυρίσματα της ταινίας “Animals” θα ξεκινήσουν άμεσα στο Λος Άντζελες.

H υπόθεση της ταινίας

Ο Billy

Ray Cyrus έγραψε το σενάριο της ταινίας και η υπόθεση του “Animals” ακολουθεί την ιστορία ενός υποψηφίου δημάρχου και της συζύγου του. Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με την απαγωγή του γιου τους. Με εχθρούς παντού, τόσο πολιτικούς όσο και μη, το ζευγάρι καταφεύγει σε ακραία μέτρα για να σώσει το παιδί του.

Η σχέση του Ben Affleck και της Jennifer Garner

Ο Βen Affleck και η Jennifer Garner γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Pearl Harbor» το 2001. Στα γυρίσματα του «Daredevil» το 2003, ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα και χώρισαν μετά από δέκα χρόνια, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

Αν και η σχέση τους πέρασε από διάφορα στάδια, φαίνεται έχουν ξεπεράσει κάθε δυσκολία και είναι πλέον πολύ καλά μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα