BAFTA 2024: H μεγάλη βραδιά του βρετανικού κινηματογράφου

19:16 18/2/2024 - Πηγή: InStyle

Είναι η μεγαλύτερη βραδιά του βρετανικού κινηματογράφου. Tα 77α Βραβεία Κινηματογράφου της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου διοργανώνονται απόψε, 18 Φεβρουαρίου στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

Γύρω στις 17.00 τοπική ώρα οι αστέρες του Χόλιγουντ όπως και η ελίτ του χώρου του θεάματος του Ηνωμένου Βασιλείου άρχισαν να συγκεντρώνονται για την τελετή. Τις περισσότερες υποψηφιότητες, 13 στο σύνολο, έχει η ταινία Oppenheimer.

Το τρίωρο έπος του Christopher Nolan έχει ήδη κυριαρχήσει στις Χρυσές Σφαίρες, κερδίζοντας πέντε βραβεία τον περασμένο μήνα. Οι ταινίες Barbie, Poor Things, Killers of the Flower Moon και The Zone of Interest περιλαμβάνονται επίσης στις υποψηφιότητες.

The 2024 #BAFTAs red carpet is here! See every celebrity arrival and red carpet look: https://t.co/D3qLjD5HaY pic.twitter.com/o9rp51oQcR

Vogue Magazine (@voguemagazine) February 18, 2024

Στις βρετανικές ταινίες που είναι υποψήφιες περιλαμβάνονται οι ταινίες All of Us Strangers, Saltburn και How to Have Sex

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί από το BBC

Μεγάλη απούσα η Kate Middleton, η οποία αναρρώνει στο σπίτι της μετά την επέμβαση στην κοιλιά. Ο πρίγκιπας William έφθασε μόνος του και χαιρέτισε χαμογελαστός τους παρευρισκομένους.

The Prince of Wales has arrived at the 2024 BAFTAs ceremony in London’s Royal Festival Hall.

Follow the latest from the Baftas below https://t.co/1Wpw3vyLo4 pic.twitter.com/3DxvBLjgfx

— The Telegraph (@Telegraph) February 18, 2024

Βασικός παρουσιαστής της βραδιάς ο David Tennant.

Η πρωταγωνίστρια της Barbie Margot Robbie ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, ενώ ανέδειξε τη σιλουέτα της με ένα ροζ και μαύρο στράπλες φόρεμα με ασορτί γάντια, εμπνευσμένο από την εμβληματική κούκλα. Η ηθοποιός, 33 ετών, πόζαρε για στιγμιότυπα μαζί με τον σύζυγό της Tom Ackerley, επίσης, 33 ετών, ο οποίος έδειχνε κομψός με μαύρο σμόκιν.

margot robbie at the 2024 BAFTAs pic.twitter.com/brGgkid52u

— best of margot robbie (@margotposts) February 18, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα