Jennifer Aniston – Η νέα γυμναστική που διατηρεί το απίστευτα γραμμωμένο σώμα της και άλλα μυστικά ευεξίας

19:09 3/5/2024 - Πηγή: InStyle
Από τη γυμναστική μέχρι τη φροντίδα των μαλλιών, η Aniston έχει περιορίσει την περιποίησή της στα απαραίτητα που την κάνουν να αισθάνεται σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Εδώ και δεκαετίες, θαυμάζουμε την απίθανη φυσική της κατάσταση και εμφάνιση. Ωστόσο ο τρόπος που φροντίζει τον εαυτό της η Jennifer Aniston άλλαξε. Το τελευταίο διάστημα, το να νιώθει καλά είναι η κορυφαία της προτεραιότητα. Παρακάτω, μιλά για τις πρακτικές ευεξίας και ομορφιάς τις οποίες πιστεύει. Όταν λοιπόν η Jen μιλάει, εμείς ακούμε με προσοχή.

Στα 55 της, η Aniston είναι πιο δραστήρια από ποτέ. Έχει ιδρύσει το δικό της brand περιποίησης μαλλιών, τη LolaVie, έχει μια εταιρεία παραγωγής και κάνει πρόβες για τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν της σειράς ‘The Morning Show’. Δεν τα λες και λίγα.

View this post on Instagram

A post shared by Pvolve (@pvolve)

Ωστόσο, η καθημερινή της ρουτίνα έχει αλλάξει σίγουρα. Αντί να καταβάλλει προσπάθεια να φτάσει το σώμα της στα όριά του, έχει υιοθετήσει μια πιο χαλαρή προσέγγιση προπόνησης με το όνομα Pvolve. Αφού ερωτεύτηκε την ήπια αυτή μέθοδο fitness, έγινε και η πρέσβειρά του. Μάλιστα, ξεχωρίζει ιδιαίτερα το συλλεκτικό σετ με αξεσουάρ για το αγαπημένο της πρόγραμμα γυμναστικής.

View this post on Instagram

A post shared by Pvolve (@pvolve)

Η συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό της στα 25

“Μην ταλαιπωρείς το σώμα σου με εξαντλητική γυμναστική. Παρ’το πιο χαλαρά.”

Η άσκηση στην οποία ορκίζεται

“Οποιαδήποτε άσκηση περιλαμβάνει τη ‘σανίδα’ και gliders (σ.σ. είναι μικρά επίπεδα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στο γυμναστήριο ή στο σπίτι για να δημιουργήσουν ολισθηρή επιφάνεια κίνησης). Αυτές οι κινήσεις ενεργοποιούν τον κορμό, τους γλουτούς και τα πόδια γυμνάζοντας κάθε τμήμα του σώματος.”

Τι κάνει για να διατηρεί υγιή και λαμπερά τα μαλλιά της View this post on Instagram

A post shared by LolaVie (@lolavie)

“Κάνω προσπάθεια να αποφεύγω το θερμό styling, π.χ. πρέσα, ψαλίδι για μπούκλες, πιστολάκι κλπ. Όλα αυτά καταστρέφουν την τρίχα, και αυτό το λέω εγώ που ξέρω. Επίσης χρησιμοποιώ τα σωστά προϊόντα περιποίησης. Δίνω βάση σε ένα καλό σαμπουάν και conditioner, και φυσικά στη μάσκα LolaVie Weekly Hair Mask.

Τα tips ευεξίας που εφαρμόζει μετά τη δουλειά

“Μετά τη δουλειά, γυρίζω σπίτι, χαλαρώνω στον καναπέ και αφήνω τα σκυλιά μου να με γλείφουν και να με γεμίζουν αγάπη. Αυτό είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κάνω. Μετά προσπαθώ να μένω μακριά από τον υπολογιστή όσο το δυνατόν περισσότερο. Γενικά, η πιο σημαντική πρακτική αυτοφροντίδας είναι να απέχω από τις οθόνες. Και επιπλέον δε θέλω να επηρεάζομαι από τις δυσάρεστες ειδήσεις. Τετριμμένο, αλλά όταν επηρεάζομαι πάρα πολύ, τα επίπεδα του άγχους μου ανεβαίνουν. Οπότε περιορίζω την ενημέρωσή μου όσο μπορώ, χωρίς όμως να μένω στο σκοτάδι. Βέβαια είναι πολύ πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε.”

Keywords
Τυχαία Θέματα