Mary-Frederik: H αγκαλιά που βάζει τέλος στις φήμες για κρίση στον γάμο τους

16:10 3/5/2024 - Πηγή: InStyle

O βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary επέδειξαν εικόνα συζυγικής αγάπης και ενότητας κατά την επιβίβασή τους στο βασιλικό πλοίο Dannebrog πριν από την πρώτη τους ιστιοπλοϊκή σεζόν ως βασιλικό ζεύγος. Το πλοίο ξεκίνησε από το λιμάνι της Κοπεγχάγης και έφθασε στο Helsingør, όπου ο Frederik και η Mary έγιναν δεκτοί από τους πολίτες στο λιμάνι.

Στο λιμάνι του Χέλσινγκορ, το βασιλικό ζεύγος έγινε δεκτό από τον δήμαρχο του Χέλσινγκορ, ο οποίος μαζί με τους συγκεντρωμένους πολίτες φώναξαν εννιά φορές υπέρ του βασιλικού ζεύγους.

Η επιβίβαση πραγματοποιήθηκε από το Nordre Toldbod στο λιμάνι

της Κοπεγχάγης. Το βασιλικό ζεύγος χαιρέτησε εκπροσώπους από το λιμάνι της Κοπεγχάγης, προτού αποπλεύσουν με το βασιλικό πλοίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Το ταξίδι αυτό μας χάρισε αρκετά στιγμιότυπα γεμάτα χαμόγελα και αγάπη, με τη Mary να στέκεται δίπλα στον σύζυγό της, και να τυλίγει τρυφερά το χέρι της γύρω από τους ώμους του. Και μάλλον κάπως έτσι η βασίλισσα θέτει τέλος στις φήμες ότι είναι παγωμένη με τον σύζυγό της, τιμωρώντας τον για την απιστία του.

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι ο γάμος του νυν βασιλικού ζεύγους της Δανίας διέρχεται κρίση, όταν τον Νοέμβριο, ο τότε πρίγκιπας Frederik εθεάθη να απολαμβάνει βραδινή έξοδο στη Μαδρίτη με τη σοσιαλιτέ Genoveva Casanova. Από τότε το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με κάθε κίνησή του να σχολιάζεται έντονα. Σε αρκετά στιγμιότυπα έχουμε δει τη Mary να στέκεται σε απόσταση, κοιτάζοντας αδιάφορα στο κενό ενώ είναι δίπλα της ο βασιλιάς Frederik ή να τον κοιτάζει ψυχρά. Πρόσφατα έντονα σχολιάστηκε το επίσημο βασιλικό πορτρέτο με πολλούς να κάνουν λόγο για photoshop σημειώνοντας ότι το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χώρια και τους ένωσαν στην ίδια φωτογραφία με επεξεργασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Πάντως, οι φωτογραφίες από τη λαμπερή τελετή διαψεύδουν τις φήμες για κρίση, καθώς το ζευγάρι δεν σταματά να χαμογελά ή να κοιτάζεται τρυφερά, με τη Mary να δείχνει πιο εκδηλωτική απέναντι στον σύζυγό της.

Η επίσημη επιβίβαση στο βασιλικό πλοίο είναι η αρχή μιας πολύ ιδιαίτερης ιστιοπλοϊκής σεζόν, καθώς είναι η πρώτη ιστιοπλοϊκή περίοδος του Frederik και της Mary ως βασιλικού ζεύγους.

Φέτος συμπληρώνονται 92 χρόνια από την έναρξη της πρώτης διοίκησης στο βασιλικό πλοίο Dannebrog. Για περισσότερες από εννέα δεκαετίες, το πλοίο έχει χρησιμεύσει ως η επίσημη και ιδιωτική κατοικία του Christian του 10ου, του Frederik του 9ου, της βασίλισσας Margrethe και τώρα και του Frederik του 10ου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus)

Η επιβίβαση σημαδεύτηκε από 27 βολές από τα κανόνια της Battery Sixtus. Με την πάροδο του χρόνου, το βασιλικό πλοίο Dannebrog έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 3.400 στρατεύσιμους και έχει διανύσει περισσότερα από 800.000 ναυτικά μίλια, και στα 92 χρόνια του το πλοίο έχει ταξιδέψει στα περισσότερα λιμάνια της Δανίας, της Γροιλανδίας και των Νήσων Φερόε, καθώς και λιμάνια της Μεσογείου, στην Καραϊβική και στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Φέτος, το βασιλικό ζεύγος θα πραγματοποιήσει επίσης μια κρουαζιέρα στο τέλος του καλοκαιριού με το Dannebrog στις 19-22 Αυγούστου. Η πομπή ξεκινά στις 19 Αυγούστου στον Περιφερειακό Δήμο του Μπόρνχολμ, μετά την οποία το βασιλικό ζεύγος θα επισκεφθεί τον δήμο Ærø στις 20 Αυγούστου και τον δήμο Assens στις 21 Αυγούστου. Η καλοκαιρινή περιοδεία ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στον δήμο Vejle στις 22 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα