Jada Pinkett Smith: «Εγώ και αυτή η αλωπεκία πρόκειται να γίνουμε φίλες»

14:15 28/3/2022 - Πηγή: InStyle

Με αφορμή την επίθεση του Will Smith στον παρουσιαστή των φετινών Oscars, Chris Rock, το πρόβλημα υγείας της συζύγου του ηθοποιού ήρθε για άλλη μια φορά, στο προσκήνιο.

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων, θα μείνει στην ιστορία και για αυτή την πράξη που, σημειώστε, έχει διχάσει τον κόσμο. Από τη μία υπάρχουν εκείνοι που αναρωτιούνται ποια είναι τα όρια ενός παρουσιαστή και ποια δικαιώματα έχει στο να χαριτολογεί απέναντι σε κάποιον και στο όποιο πρόβλημα

αυτός αντιμετωπίζει, και από την άλλη υπάρχουν εκείνοι που ναι μεν συμφωνούν πως πρέπει να μπουν αυτά τα όρια, αλλά θεωρούν πως η στάση του Will Smith ήταν υπερβολική. Ο ίδιος φανταζόμαστε πως το θεώρησε φάουλ από τη μεριά του, καθώς έσπευσε αμέσως μετά, να ζητήσει συγνώμη για την εν λόγω πράξη, παρόλο που την χαρακτήρισε τρόπο υπεράσπισης της συζύγου του.

Oscars 2022: Tο χαστούκι στον Chris Rock, η συγνώμη και τα δάκρυα στην απονομή του Oscar Α΄ Ανδρικού Ρόλου

Για την ιστορία η σύζυγος του ηθοποιού, Jada Pinkett Smith είχε ήδη κάνει γνωστή την κατάσταση υγείας της, την αλωπεκία δηλαδή που αντιμετωπίζει και η οποία οδηγεί στην απώλεια των μαλλιών.

Instagram @willsmith

Μάλιστα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει. «Τώρα, σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι σήμερα, που το έχω αποδεχθεί, τα πράγματα είναι ευκολότερα. Όλοι ξέρατε ότι πάλευα με την αλωπεκία. Όταν μια μέρα με είδατε με μια γραμμή χωρίς μαλλιά στο κεφάλι μου και είπατε… Κοιτάξτε τη. Εμφανίστηκε κάπως έτσι, και με τον καιρό έγινε δυσκολότερο για εμένα να το κρύψω. Γι’ αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ το πρόβλημά μου, ώστε να μην μου κάνετε άλλες ερωτήσεις».

Αρκετοί γνώριζαν για την κατάσταση της Jada, λίγοι όμως έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη συγκεκριμένη ασθένεια. Η ίδια, αποφάσισε να χειριστεί την αλωπεκία με διαφορετικό τρόπο και αντί να τη θεωρεί αρρώστια, την αποδέχτηκε, όπως πολύ χαρακτηριστικά δήλωσε, φίλη της. Ωστόσο, η αρχή ήταν ένα γεγονός που τάραξε τη Jada.

Instagram @jadapinkettsmith

«Ήταν τρομακτικό όταν συνέβη για πρώτη φορά. Μια μέρα ήμουν στο μπάνιο όταν είδα τούφες ολόκληρες από τα μαλλιά μου να μένουν στα χέρια μου. Τότε σκέφτηκα… Θεέ μου θα μείνω φαλακρή» Το συμβάν αυτό δεν την κατέβαλε και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε, πως ο Will Smith ήταν αυτός που την έπεισε να ξυρίσει το κεφάλι της και να προχωρήσει παρακάτω. Και αυτό και έκανε δηλώνοντας πως «Εγώ και αυτή η αλωπεκία πρόκειται να γίνουμε φίλες… τελεία!»

Keywords
Τυχαία Θέματα