Η Donatella Versace θα σχεδιάσει το νυφικό της Britney Spears

11:44 28/3/2022 - Πηγή: InStyle

Κι ενώ όλοι αναρωτιόμασταν ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Britney Spears, το είδωλο της pop έραβε το νυφικό της. Η τραγουδίστρια πρόσφατα, βγήκε από το καθεστώς κηδεμονίας , το οποίο είχε επιβάλλει ο «τύραννος» όπως αποδείχτηκε, πατέρας της και δεν έχασε καιρό. Μπορεί το κίνημα “Free Britney” να μην έχει πλέον λόγο ύπαρξης, αλλά προβλέπουμε ένα άλλο, με το όνομα «η Britney παντρεύεται»

να δημιουργείται.

Instagram @diet_prada

Το pop idol γεννήθηκε με το άστρο και, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής, οι φανατικοί θαυμαστές της πίνουν νερό στο όνομά της και ακολουθούν κάθε επαγγελματική ή μη κίνησή της με μανία. Η Britney φυσικά, γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και φροντίζει πάντοτε να ικανοποιεί τις ορέξεις των fans της δίνοντάς στοιχεία, φωτογραφίες και μικρές αποκαλύψεις στα social media. Το ίδιο έκανε τελευταία, και με τον επερχόμενο γάμο της.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε την επανένωση της με την Donatella Versace, αποκαλύπτοντας ένα μικρό μυστικό. Δοκιμάζοντας ένα ροζ διάφανο φόρεμα της σχεδιάστριας, η ίδια σχολίασε: «Όχι, δεν θα είναι αυτό το νυφικό μου. Ωστόσο, η Donatella Versace θα σχεδιάσει το νυφικό μου φόρεμα, όπως συμφωνήσαμε».

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια η Britney Spears είναι επιτέλους ελεύθερηInstagram @britneyspears

Μπορεί η Britney Spears και ο σύντροφός της Sam Asghari μόλις να αρραβωνιάστηκαν, αλλά η pop star έχει βάλει μπρος για τα καλά και απ’ ότι φαίνεται ο γάμος της δεν πρόκειται να αργήσει. Δεδομένου των συνθηκών, των οποίων εξαναγκάστηκε να βιώσει, κατανοούμε απόλυτα τη βιασύνη της. Ο χρόνος έχει ιδιαίτερη σημασία για την Britney, αλλά το ίδιο έχει και το νυφικό της, το οποίο μαντεύουμε ότι θα είναι αν μη τι άλλο, πολύ ξεχωριστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα