Isla Fisher: Σε διάσημο δικηγόρο διαζυγίων δύο χρόνια πριν από τον χωρισμό

10:53 8/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Isla Fisher φέρεται να είπε σε φίλους της ότι ζητούσε τη συμβουλή φοβερού δικηγόρου διαζυγίου διασημοτήτων το 2022, δύο χρόνια πριν από τον χωρισμό της από τον εν διαστάσει σύζυγό της Sacha Baron Cohen.

Η ηθοποιός Isla, 48 ετών, λέγεται ότι ήρθε σε επαφή με τη βαρόνη Fiona Shackleton, η οποία χρεώνει 550 λίρες την ώρα και ήταν η νομική εμπειρογνώμονας που συμμετείχε στο διαζύγιο του σερ Paul

McCartney από τη Heather Mills, ύψους 24 εκατομμυρίων λιρών.

Την Παρασκευή, ο Βρετανός ηθοποιός Sacha, 52 ετών και η Αυστραλή σταρ Isla ανακοίνωσαν ότι χώρισαν αθόρυβα πέρυσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isla Fisher (@islafisher)

Όταν η Isla ήρθε σε επαφή με τη βαρόνη Shackleton το 2022, λέγεται ότι συμβούλεψε το ζευγάρι, που φέρεται να έχουν προγαμιαίο συμβόλαιο, να ακολουθήσουν τη “φιλική οδό”.

Έχει υποστηριχθεί ότι η Isla και ο Sacha, που έχουν τρία παιδιά, θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε διακανονισμό σχετικά με την περιουσία του Sacha ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Η Isla γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο γάμος είχε τελειώσει και έπειτα από κάποιες δύσκολες συζητήσεις με τον Sacha, πήρε την απόφαση να συμβουλευτεί δικηγόρο διαζυγίου. Αυτό έγινε στις αρχές του καλοκαιριού του 2022. Η Fiona Shackleton συστήθηκε από αμοιβαίες επαφές και η Isla ήρθε σε επαφή με έναν συνεργάτη του γραφείου. Της προτάθηκε επίσης να αναζητήσει δικηγόρο στις ΗΠΑ, όπου το ζευγάρι έχει σπίτι. Η Fiona είναι μια απίστευτη δικηγόρος και απολύτως τρομακτική τόσο από άποψη φήμης όσο και από άποψη ικανοτήτων”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isla Fisher (@islafisher)

Συνέχισαν λέγοντας ότι προτάθηκε στο ζευγάρι να προσπαθήσει να διατηρήσει τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο φιλικά για το καλό των παιδιών τους. Όμως, αν τα πράγματα εξελιχθούν άσχημα, η Fiona θα διασφαλίσει ότι θα κάνει διεξοδική δουλειά για την πελάτισσά της Isla.

Ο πρωταγωνιστής του Borat, Sacha, λέγεται ότι μίλησε με τη Laura Wasser, η οποία εκπροσώπησε τον Johnny Depp όταν χώρισε από την Amber Heard και συμμετείχε στο διαζύγιο της Angelina Jolie με τον Brad Pitt.

Keywords
Τυχαία Θέματα