Hugh Jackman: Η δραματική έκκλησή του για τον καρκίνο του δέρματος – Υπεβλήθη σε νέες εξετάσεις

09:26 4/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Hugh Jackman απευθύνει έκκληση στους ακολούθους του να χρησιμοποιούν αντηλιακό, θέλοντας να τους ευαισθητοποιήσει για τον βασικοκυτταρικό καρκίνο.

Ο 54χρονος σταρ, που έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο του δέρματος αρκετές φορές, υπενθύμισε στους 31,1 εκατομμύρια ακολούθους του να “βάζουν λίγο αντηλιακό” σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Ο Hugh Jackman

εμφανίστηκε με επίδεσμο στη μύτη αφού μόλις είχε υποβληθεί σε διπλή βιοψία.

“Ήθελα να το ακούσετε από εμένα σε περίπτωση που κάποιος με δει στο δρόμο ή οτιδήποτε άλλο“, ξεκίνησε. “Μόλις έκανα δύο βιοψίες. Μόλις πήγα στον γιατρό μου, τη δρ. Iron, η οποία είναι φοβερή. Και είδε απλά μικρά πράγματα, θα μπορούσε να είναι ή να μην είναι βασικοκυτταρικό κατά τη γνώμη της. Δεν ξέρει. Θα μάθω σε δυο-τρεις μέρες, και μόλις μάθω θα σας ενημερώσω. Απλώς να σας υπενθυμίσω, ο βασικοκυτταρικός καρκίνος – στον κόσμο των καρκίνων του δέρματος – είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους“, πρόσθεσε ο Jackman.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Σύμφωνα με το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος, το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος, η οποία προκαλείται από “μη φυσιολογική, ανεξέλεγκτη ανάπτυξη βασικών κυττάρων” και συνήθως μπορεί να θεραπευτεί όταν αντιμετωπίζεται έγκαιρα.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, ο Jackman είπε στους θαυμαστές του να “φορούν αντηλιακό”, προσθέτοντας: “Δεν αξίζει τον κόπο. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλετε να μαυρίσετε, πιστέψτε με… Όλα αυτά είναι πράγματα που συνέβησαν πριν από 25 χρόνια. Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια.”

Hugh Jackman: O Wolverine “τραυμάτισε” τη φωνή του

“Βάλε λίγο αντηλιακό. Και πάλι θα περάσεις απίστευτα εκεί έξω. Παρακαλώ να είστε ασφαλείς”, κατέληξε ο Jackman στο μήνυμα του βίντεο.

Ο Jackman έκανε για πρώτη φορά αφαίρεση καρκίνου του δέρματος από τη μύτη του το 2013, αφού η σύζυγός του Deborra-Lee Furness του είπε “να ελέγξει το σημάδι στη μύτη μου. Φίλε, είχε δίκιο!“

Keywords
Τυχαία Θέματα