Πέγκυ Ζήνα: Οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της και την κόρη τους στην Αμερική

23:38 3/4/2023 - Πηγή: InStyle

Για συναυλίες στην Αμερική βρίσκεται η Πέγκυ Ζήνα προκειμένου να βρεθεί κοντά στους Έλληνες της ομογένειας. Ωστόσο σε αυτή την περιοδεία δεν είναι μόνη της καθώς μαζί της είναι ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας και η κόρη τους Ηλέκτρα.

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους και δείχνει πως απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Μάλιστα στις φωτογραφίες ξαφνιάζει το πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα. Πολλοί είναι εκείνοι – επώνυμοι και μη – που σχολιάζουν το ύψος της 11χρονης Ηλέκτρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Zina (@peggyzina_official)

Σήμερα Δευτέρα (3/4) η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και δημοσίευσε φωτογραφίες από την Times Square. Πριν λίγες μέρες ανέβασε μία φωτογραφία κολλάζ που απαθανατίζει στο ίδιο σημείο, το El Capitan Thtre στο Hollyhood, την ίδια, τον σύζυγό της και φέτος την κόρη τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Zina (@peggyzina_official)

Η Ηλέκτρα ακολουθεί τους γονείς της στα ταξίδια που πραγματοποιούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό αφού έχει μία τέλεια σχέση μαζί τους. Μπαμπάς, μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί, αγκαλιά, με κάθε ευκαιρία ενώ όπως πολύ γλυκά έγραψε ο Γιώργος Λύρας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Η ζωή μου ολόκληρη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liras (@giorgosliras)

Πέγκυ Ζήνα: “Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση – Δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης”

Keywords
Τυχαία Θέματα