Horseriding Trend: Πώς θα υιοθετήσουμε το look ιππασίας τον χειμώνα

14:15 6/12/2023 - Πηγή: InStyle

Το horseriding trend δεν είναι μία νέα τάση που μόλις ανακαλύψαμε, αλλά μια εξέλιξη του στιλ ιππασίας, που κατέκτησε την κορυφή των τάσεων στην καθημερινή μας ζωή. Αυτό το look ξεκίνησε από την ανάγκη προστασίας και άνεσης των γαλαζοαίματων, των ευγενών αντρών και γυναικών που είχαν ως χόμπι τους την ιππασία.

Οι ψηλές μπότες, τα σακάκια, τα πουκάμισα και τα αξεσουάρ που αποτελούν πλέον βασικά στοιχεία του στιλ, αναδείχθηκαν

αρχικά ως πρακτικές επιλογές για την προστασία του αναβάτη. Όμως, η κομψότητα και η φινέτσα που συνόδευαν αυτά τα ρούχα έκαναν το ιππικό στιλ να ξεπεράσει τα όρια του αθλητισμού, εξελίσσοντάς το σε πραγματική μόδα.

Με ποια κομμάτια θα υιοθετήσουμε την τάσηΜπότες ΙππασίαςΑυστηρά ΣακάκιαOversized ΠουκάμισαSkinny JeansΖιβάγκο Και ΜαντήλιαΜπότες Ιππασίας: Σταθερά και εντυπωσιακά

Από τους στάβλους της αριστοκρατίας στη γκαρνταρόμπα μας. Οι χαρακτηριστικές μπότες που συνδυάζουν πρακτικότητα και στιλ είναι βασικό χαρακτηριστικό της τάσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Sieber (@christiansieber)

Αυστηρά Σακάκια: Η preppy κομψότητα

Το μεσάτο σακάκι αναδεικνύει την κομψότητα της ιππασίας σε όλα τα ιππικά outfits. Πολλές φορές μάλιστα, θα τo δείτε και με κεντημένο λογότυπο ή ακόμα και σε tweed εκδοχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi)

Oversized Πουκάμισα: Άνεση και στιλ σε ένα

Το oversized πουκάμισο που δίνει ελευθερία στην κίνηση και ενισχύει το αισθητικό μας προφίλ ταιριάζει άψογα στα πιο χαλαρά σύνολα. Το προτιμάμε σε λευκό και γιατί όχι, το δένουμε στη μέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Skinny Jeans: Η επιστροφή της κλασικής κομψότητας

Παρότι τα skinny jeans δεν είναι και τόσο δημοφιλή σε αυτή την φάση, το trend αυτό τα επιβάλλει. Σε κάθε τους απόχρωση (μέχρι και σε λευκά) αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σας όπως μόνο εκείνα ξέρουν. Φυσικά, επιλέξτε ψηλόμεσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα