Η Anne Hathaway με φόρεμα spaghetti στο κόκκινο χαλί- “Πάντα ήθελα να γίνω ζυμαρικό!»

13:26 6/12/2023 - Πηγή: InStyle

Σε έναν κόσμο όπου η Miranda Priestly ίσως ποτέ δεν θα ενέκρινε μια εμφάνιση που θα θύμιζε μακαρόνια, η Anne Hathaway μας έκανε να αναθεωρήσουμε για το ιταλικό φαγητό! Με ένα φόρεμα που φέρνει στο μυαλό την ιδέα του ζυμαρικού, η Anne εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί, αναδεικνύοντας μια μοναδική και εκκεντρική πλευρά της μόδας.

Η Εμφάνιση:
Όταν η μόδα συναντά τo φαγητό

Η Anne Hathaway έφτασε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, φορώντας ένα κομψό φόρεμα του οίκου Valentino από την συλλογή της άνοιξης του 1993. Το φόρεμα διέθετε ένα βαθύ ντεκολτέ, ένα «ραβδωτό» μπούστο, το οποίο έμοιαζε λες και φτιάχτηκε από κολλημένα μακαρόνια και μια μάξι φούστα στις ίδιες εκρού αποχρώσεις. Ένα λαμπερό κολιέ, διαμαντένια σκουλαρίκια και λευκά μεταξωτά παπούτσια ολοκλήρωναν το εκλεπτυσμένο ντύσιμό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η ιστορία πίσω από το φόρεμα

Το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα δεν είναι απλώς μια επιλογή της Anne Hathaway, αλλά έχει και μια ιστορία πίσω από τον σχεδιασμό του. Τιμώντας τον Giancarlo Giammetti με το βραβείο “Outstanding Achievement Award” εξ ονόματος του Valentino, αποκαλύφθηκε πως το φόρεμα σχεδιάστηκε με έμπνευση από τα σπαγγέτι.

«Είναι vintage Valentino, και ο ίδιος ο Valentino το σχεδίασε σκεπτόμενος τα σπαγγέτι»

,δήλωσε ο Giammetti με την Anne Hathaway να απαντάει πως πάντα ονειρευόταν να γίνει ζυμαρικό. Ε λοιπόν, η αποστολή εξετελέσθη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Keywords
Τυχαία Θέματα