Hair Pouf: Το κιτς χτένισμα από το 2000 επιστρέφει και διχάζει – Θα το δοκιμάσετε;

Η δεκαετία του 2000 μπορεί να μας ξυπνά πολλές αναμνήσεις, αλλά η ομορφιά και η μόδα της προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα.

Ποια μπορεί να ξεχάσει τις πολύχρωμες σκιές με τις οποίες βάφαμε τα μάτια μας, τα nude και εντελώς άχρωμα κραγιόν που χρησιμοποιούσαμε και μόνο υγιείς δεν μας έκαναν να δείχνουμε, τις πολύχρωμες τούφες στα μαλλιά και τα κιτς φουσκωματάκια που στόλιζαν το πάνω μέρος του κεφαλιού μας; Αυτά τα τελευταία λοιπόν, επιστρέφουν δυναμικά, κι όμως αυτή τη φορά δείχνουν πιο chic από ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη retro avocado (@retr0avocado)

Τι είναι το hair pouf

Πριν εξηγήσουμε πώς μπορείτε να αναβιώσετε αυτό το διαχρονικό χτένισμα, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι ακριβώς είναι το “hair pouf.” Πολύ απλά, πρόκειται για έναν όγκο στα μαλλιά που παραπέμπει στην εποχή του 2000. Ένα χτένισμα που δημιουργεί ένα μικρό φουσκωματάκι στο πάνω μέρος του κεφαλιού και το οποίο τότε θαυμάσαμε μέχρι και στο κεφάλι της Beyonce, των Mary-Kate και Ashley Olsen, της Hilary Duff και πολλών άλλων διασήμων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Πώς να δημιουργήσετε το hair pouf

Προετοιμασία: Ξεκινήστε με βρεγμένα μαλλιά και χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που θα διατηρήσει την υγρασία και θα προστατεύσει τα μαλλιά από τη θερμική ζημία.

Στέγνωμα: Στεγνώστε τα μαλλιά με τρόπο τέτοιο ώστε να δημιουργήσετε μια λεία επιφάνεια, χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα για να δώσετε κυματισμό στις άκρες.

Διαχωρισμός και σταθεροποίηση: Πάρτε δύο τούφες και από τις δύο μεριές της χωρίστρας και τακτοποιήστε τα στην κορυφή του κεφαλιού, χρησιμοποιώντας λακ για να ελέγξετε τις τρίχες που πετάνε και να προσθέσετε ευέλικτο κράτημα με ματ φινίρισμα.

Extra tip: Το πόσο φουσκωμένο θα είναι το hair pouf εξαρτάται από εσάς τις ίδιες. Ωστόσο, αν και παλιότερα λατρεύαμε την υπερβολή, οι φετινές τάσεις το θέλουν ελάχιστα ή και καθόλου φουσκωμένο.

Μπορεί το hair pouf να σας ξυπνά περίεργες αναμνήσεις, αλλά μην αφήνετε τις αρχικές σας αντιδράσεις να σας επηρεάσουν. Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορεί να αναβιώσει την εμφάνισή σας με κομψότητα και στιλ και να σας κάνει να αναθεωρήσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Sugarman (@themanestyle)

Keywords
Τυχαία Θέματα