Tom Selleck: Αγνώριστος ο 78χρονος σταρ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

Αγνώριστος έμοιαζε ο Tom Selleck σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έπειτα από περίπου έναν χρόνο.

Ο σταρ έμοιαζε σχεδόν αγνώριστος στη σπάνια έξοδό του στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς πλέον δεν έχει το χαρακτηριστικό του μουστάκι, αλλά επέλεξε να αφήσει μούσι.

Ο Selleck, ο οποίος υιοθέτησε το μουστάκι από τότε που έγινε γνωστός στη δεκαετία του 1980, εμφανίστηκε με το νέο look του, καθώς έκανε δουλειές στην κοιλάδα

Σαν Φερνάντο στην Καλιφόρνια.

Tom Selleck looks almost unrecognizable as he ditches signature mustache for scruffier facial hair https://t.co/NRjgixPKwm pic.twitter.com/khfgpzDdso

— Page Six (@PageSix) October 13, 2023

Ο 78χρονος ηθοποιός είχε να εμφανιστεί δημόσια για περισσότερο από έναν χρόνο, όταν φωτογραφήθηκε να οδηγεί το ασημί φορτηγάκι του κοντά στην κατοικία του.

Αν και επιλέγει να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους και να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρωταγωνιστεί ως Frank Reagan στο “Blue Bloods” από το 2010.

Η σειρά του CBS είχε διακόψει τα γυρίσματα λόγω της απεργίας των συγγραφέων που ξεκίνησε τον Μάιο. Ωστόσο, το Writers Guild of America κατέληξε τελικά σε συμφωνία με την Alliance of Motion Picture and Television Producers νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Tom Selleck in Magnum, P.I. – TV Series (1980–1988) pic.twitter.com/xcNagPJSXu

— MrGeeVIP (@VipMrgee) October 14, 2023

Εκτός από τη δουλειά στο “Blue Bloods”, το Page Six ανέφερε το 2019 ότι ο Selleck έγραφε απομνημονεύματα που για την καριέρα του που διήρκεσε δεκαετίες καθώς και τη ζωή του “μακριά από την κάμερα.” Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας ή κάποια άλλη πληροφορία για την πρόοδο του βιβλίου.

Το 2020, ο πρωταγωνιστής του “Three Men and a Baby” τιμήθηκε με το βραβείο Paley Award για την πολυβραβευμένη καριέρα του και την αφοσίωσή του σε πρωτοβουλίες για την εκπαίδευση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα