Hailey και Justin Bieber: Full ερωτευμένοι στο Μεξικό απολαμβάνουν αγκαλιές και βουτιές

09:55 28/5/2022 - Πηγή: InStyle

Όχι Μύκονο και Σαντορίνη, αλλά Μεξικό… σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι!

Οι Biebers ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις και για άλλη μια φορά, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές, πάνω σε γιοτ. Ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα και από τα τελευταία προβλήματα που απασχολούσαν τελευταία, κυρίως τη Hailey. Λίγο τα κουτσομπολιά για τη Selena Gomez,

λίγο το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, η Hailey χρειαζόταν οπωσδήποτε μια απόδραση και ο Justin δεν της χάλασε χατίρι.  

@tmzΟι αποκαλύψεις της Hailey Bieber για την περιπέτεια της υγείας της

Οι δυο τους ταξίδεψαν στο εξωτικό Cabo San Lucas για μία βουτιά στην κυριολεξία, αφού λίγες ώρες αργότερα, ο Justin εμφανίστηκε στη σκηνή στην Πόλη του Μεξικού, συνεχίζοντας κανονικά το πρόγραμμα της περιοδείας του. Family business αφού δεν ξέχασαν να πάρουν μαζί τους και τον Oscar, ο οποίος απόλαυσε τη δροσερή θάλασσα, τον ήλιο και μπόλικες αγκαλιές.

Είναι βολικό τελικά, να διαθέτεις λίγα έξτρα χρήματα για ιδιωτικό jet που σε μεταφέρει στη στιγμή σε όποια παραλία κι αν επιλέξεις και λίγα ακόμα, για το προσωπικό σου γιοτ. Μετά από τόση δουλειά και τόσες δημόσιες εμφανίσεις, μια βουτιά είναι απαραίτητη!

@tmz@tmz

Keywords
Τυχαία Θέματα