Luna Splendida: Το χαρούμενο σώμα είναι το νέο καλοκαιρινό σώμα!

08:56 28/5/2022 - Πηγή: InStyle

Όσα κιλά κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το ύψος σας, όποιες τέλειες ατέλειες κι αν έχετε, το καλοκαίρι αυτό σας ανήκει. Η νέα μόδα στο beachwear δεν έχει αναλογίες και μεγέθη, στα οποία όλα τα σώματα πρέπει να χωρέσουν, αντίθετα δημιουργεί τα δικά της νούμερα για να γιορτάσει όλα τα σώματα.

Γιατί το νέο trend ορίζει πως στην μόδα πλέον είναι το «χαρούμενο σώμα»!

Και έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε καλοκαίρι.

Αντί να προσπαθούμε να χωρέσουμε σε κουτάκια και μικροσκοπικά μαγιό, αντί να παιδευόμαστε με εξαντλητικές δίαιτες, οι οποίες δεν μας ταιριάζουν, προκειμένου να εμφανιστούμε πιο αδύνατες στην παραλία, αντί να ντρεπόμαστε για το σώμα που έχουμε, καλό θα ήταν να το αγκαλιάσουμε και να το αποδεχτούμε, όπως ακριβώς είναι. Εξάλλου κανείς δεν είναι τέλειος. Οι ατέλειες είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν.

Και μια τέτοια εταιρεία που φροντίζει να αναδεικνύει και να γιορτάζει κάθε σιλουέτα, προσφέροντας μοναδικά σχέδια σε bikini, ολόσωμα μαγιό και beachwear items σε όλα τα sizes, είναι η Luna Splendida.

@lunasplendida

Το brand με τα υπέροχα μαγιό δίνει στο καλοκαίρι το σχήμα που του αξίζει: Το σχήμα κάθε σώματος!

Με ιταλικό design και αυτοπεποίθηση τα νέα σχέδια της Luna Splendida κάνουν βουτιά σε πολύχρωμες θάλασσες από poplin viscose, scuba και πλισέ υφάσματα, με χρυσές λεπτομέρειες, ανέμελα κρόσσια και επιβλητικές μονοχρωμίες που αγκαλιάζουν κάθε σιλουέτα και της χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Μετατρέποντας την κομψότητα σε συνώνυμο της άνεσης, η εταιρία με τα πιο θηλυκά μαγιό γιορτάζει το καλοκαίρι και τη γυναίκα. Κάθε γυναίκα!

@lunaslpendida

Στη Luna Splendida ανακαλύψαμε τα πιο classy μαγιό και beachwear και τα λατρέψαμε γιατί έχουν μαλακή υφή, σταθερό κράτημα και πάνω απ’ όλα σχέδια που αναδεικνύουν τα δυνατά μας σημεία.

Με 26 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των εσωρούχων, τα συγκεκριμένα μαγιό είναι τόσο ανθεκτικά στο αλάτι της θάλασσας, στο χλώριο της πισίνας και στο φως του ήλιου που καταλήγουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και μάλιστα, το αγαπημένο μας καλοκαιρινό ρούχο. Επιπλέον, η εφαρμογή τους είναι τόσο τέλεια που θα θέλαμε να τα φοράμε μέχρι και στις βραδινές μας εξόδους.

Άλλωστε, η ζωή είναι πιο όμορφη μέσα σε ένα μπικίνι!

@lunasplendida@lunasplendida

Η Luna Splendida έχει μια στιλιστική πρόταση για όλες μας. Προτείνει μαγιό συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο αυτοπεποίθησης και ευτυχίας. Έτσι θα έπρεπε να μοιάζει κάθε καλοκαίρι. Κι όσο για τις τάσεις στα χρώματα και στις γραμμές…

Εάν το καλοκαίρι ήταν χρώμα, θα ήταν το ζεστό κόκκινο της σειράς June.

Εάν το καλοκαίρι ήταν γραμμή, θα ήταν τα κομψά μπικίνι της σειράς Scarlet.

Εάν το καλοκαίρι ήταν print, θα ήταν το υπέροχο tropical print της σειράς Tropic.

Και αν το καλοκαίρι είχε μέγεθος… Λάθος! Το καλοκαίρι δεν έχει μέγεθος και γι’ αυτό η Luna Splendida το γιορτάζει με sizes που ξεκινούν από small και φθάνουν ως 4XL.

Εμείς πάντως, ανακαλύψαμε όλα τα μαγιό της εταιρίας στο lunasplendida.com και δηλώνουμε ενθουσιασμένες και… ερωτευμένες. Επιτέλους, ένα καλοκαίρι ελευθερίας!

@lunasplendida

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Luna Splendida, εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα