Hailey Bieber: Επέλεξε αυτό το βερνίκι νυχιών στο χρώμα του σκούρου κόκκινου κρασιού που ταιριάζει σε όλες

Ανακαλύψαμε ποιο είναι το βερνίκι στο χρώμα του σκούρου κόκκινου κρασιού που χρησιμοποίησε πρόσφατα.

Είναι τα γενέθλια της Hailey Bieber! Ή τουλάχιστον, σχεδόν. Η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Rhode θα γίνει 27 στις 22 Νοεμβρίου και έχει ήδη ξεκινήσει τους εορτασμούς, πάντα φυσικά… in style. Ωστόσο μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της είναι αυτό το total dark red look.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Στις 16 Νοεμβρίου, η Bieber δήλωσε ότι ξεκινά την εβδομάδα των γενεθλίων της νωρίς, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στο Instagram επιδεικνύοντας το πρώτο από τα γιορτινά της look πριν από την επίσημη μέρα των γενεθλίων της.

Το look είναι ένα μονοχρωματικό look σε σκούρο κόκκινο χρώμα με κυρίαρχο στοιχείο ένα συγκλονιστικό vintage φόρεμα Thierry Mugler. Όμως οι σωστές beauty πινελιές πάντα αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο ένα outfit. Έτσι, ένα από τα πρώτα στοιχεία που προσέξαμε ήταν το manicure της. Τα νύχια της είναι μεσαίου μήκους και σχήματος αμυγδάλου, και το χρώμα τους στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το φόρεμά της. Όχι αρκετά φωτεινό όπως το κλασικό κόκκινο, αλλά ούτε και ακριβώς “cherry mocha”, που είναι σούπερ τάση αυτήν την περίοδο. Το βερνίκι της Bieber θυμίζει περισσότερο το δημοφιλές χρώμα ενός κρασιού Pinot Noir, που αποτελεί ένα υπέροχο χρώμα για μια εορταστική εμφάνιση.

Και το καλύτερο είναι ότι μπορούμε πανεύκολα να τα αντιγράψουμε με το βερνίκι Malaga Wine από την OPI. Περάστε 2 ή 3 στρώσεις και φυσικά το απαραίτητο top coat. Τέλος, μία σταγόνα λαδάκι θρέψης σε κάθε νύχι θα χαρίσει ενυδάτωση στα πετσάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα