Madonna: Πονοκέφαλος για τον 30χρονο μποξέρ σύντροφό της

O σύντροφος της Madonna αντιμετωπίζει προβλήματα επαγγελματικής φύσης. Ο 30χρονος μποξέρ, Joshua Popper, γνώρισε την… ήττα από τα αποδυτήρια. Μάλλον την πανωλεθρία στο επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Ο Popper και η Madonna είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο και το έχουν δημοσιοποιήσει. Σύμφωνα με το Page Six, η διαδικασία για το ντεμπούτο του Popper έγινε κόλαση για τον 30χρονο μποξέρ. Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει ότι

δεν τον βοηθά η σχέση με τη Madonna. Λόγω του ειδυλλίου τους, προσελκύει πάνω του μεγαλύτερη προσοχή στον αγώνα από ό,τι οι περισσότεροι ερασιτέχνες που κάνουν το άλμα στην πυγμαχία.

Who is Madonna’s boyfriend Joshua Popper? https://t.co/uXmbajhGtN pic.twitter.com/wtfBNV9ocg

Daily Mail Online (@MailOnline) June 29, 2023

Ο 30χρονος θα έδινε τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα τον επόμενο μήνα. Όμως, η μετάβαση ξεκίνησε άσχημα. Γνώρισε την ήττα στον τελευταίο του ερασιτεχνικό αγώνα από τον Miguel Matias με ομόφωνη απόφαση, στις 5 Νοεμβρίου.

Ανεξάρτητα από αυτό, τα σχέδια για το επαγγελματικό του ματς στο Sony Hall στην Times Square στις 16 Δεκεμβρίου προχώρησαν. Ωστόσο, όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη φήμη της Madonna για να αυξήσουν τις πωλήσεις εισιτηρίων. Υπήρχαν ακόμη και σχέδια ώστε η σουπερστάρ, η οποία έχει συναυλία στο Barclays Center το ίδιο βράδυ, να είναι στον αγώνα.

Όμως, τα πράγματα πήγαν πάλι στραβά: Ο Popper υπέβαλε αίτηση για να πάρει την επαγγελματική του άδεια. Αλλά σύμφωνα με ιατρική εξέταση, έχει γρατζουνιά στον κερατοειδή και έτσι η άδεια απορρίφθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα