H Carrie Bradshaw φιλά έναν άνδρα, και όχι, δεν είναι ο Mr. Big

Πέρα από τα Manolos, τη Νέα Υόρκη και τις φίλες της, η αγάπη για την Carrie Bradshaw είχε πάντα μόνο ένα όνομα: Mr. Big. Αυτός ο επιτυχημένος και γοητευτικός άντρας, ήταν η πραγματική της εμμονή από τη στιγμή που συνάντησε το βλέμμα του, στο θορυβώδες Μανχάταν.

NY dailynews

Από τότε, είδαμε ασταμάτητα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, συνεχείς ρήξεις και επιστροφές. Όμως η Carrie δεν έπαψε ποτέ να τον σκέφτεται, ούτε όταν έφυγε από κοντά του. Το φινάλε

της τηλεοπτικής σεζόν τους είδε για άλλη μια φορά πρωταγωνιστές μιας συναισθηματικής πάλης ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Να είμαστε μαζί ή όχι;

Στην ταινία που ακολούθησε την σειρά, Sex and the City The Movie, ο Mr. Big θα αφήσει την Carrie βαθιά πληγωμένη στα σκαλιά της εκκλησίας κάνοντάς την να πέσει σε μεγάλη κατάθλιψη από την οποία θα βγει μόνο στο τέλος του φιλμ, όταν εκείνη αποφασίζει να τον συγχωρήσει για πολλοστή φορά. Οι δυο τους, τελικά θα παντρευτούν.

Sex and the City the movie

Στη δεύτερη ταινία, όταν φαίνεται ότι όλα πηγαίνουν καλά με τον πλέον σύζυγό της, η Carrie είναι στην πραγματικότητα δυστυχισμένη και, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τις κολλητές της στο Άμπου Ντάμπι, τον απατά, φιλώντας τον πρώην της, τον Aiden. Και αν νομίζατε ότι εκείνο το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι, που της δίνει ο Mr. Big στην τελευταία σκηνή της ταινίας, για να της θυμίσει ότι είναι παντρεμένη, είχε λύσει κάθε πιθανό πρόβλημα του ζευγαριού, κάνετε λάθος.

Η πρεμιέρα του “Sex and the City: And Just Like That” έρχεται τον Δεκέμβριο

Στην αναμενόμενη σειρά Sex and the City, And Just Like That, το ζευγάρι φαίνεται να τα έχει… τσουγκρίσει ξανά. Ένα πλάνο από το πλατό δείχνει, μάλιστα, προς απογοήτευσή μας, την Carrie στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα να τον φιλά. Μετά από έξι τηλεοπτικές σειρές και δύο ταινίες, κατά τις οποίες δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να λαχταράει τον κύριο Μεγάλο της, η Carrie συνεχίζει να αμφιταλαντεύεται. Ελπίζουμε ότι η νέα τηλεοπτική σειρά θα μπορέσει επιτέλους να μας δώσει μια απάντηση για το ποια είναι πραγματικά τα συναισθήματα για τον αιώνιο αγαπημένο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr Big (@sexandthecitymrbig)

Keywords
Τυχαία Θέματα