Reese Witherspoon – Ryan Phillippe: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση ύστερα από 15 χρόνια

Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe αποτελούσαν ένα από τα πιο iconic ζευγάρια των 90s. Γνωρίστηκαν το 1997, στο party της ηθοποιού για τα εικοστά πρώτα γενέθλιά της. Η θυελλώδης σχέση τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και παντρεύτηκαν το 1999.

O Ryan Gosling φαίνεται

πως θα είναι ο Ken στη ταινία Barbie με την Margot Robbie

Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Ava και τον Deacon, όμως η ιστορία τους έληξε σύντομα και χώρισαν το 2006. Φτάνοντας στο σήμερα, οι δυο τους διατηρούν μια τυπική επικοινωνία λόγω της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει. Ωστόσο, δεν είχαν πραγματοποιήσει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτό το γεγονός άλλαξε πρόσφατα για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 80s 90s 00s (@scenic90s)

Ο γιος τους λοιπόν έκλεισε πρόσφατα τα 18 και οι πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν, ώστε να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός.

Φωτογραφήθηκαν μάλιστα οι τρεις τους και ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε δυο από τις τρυφερές εικόνες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Στο post του, τους βλέπουμε να χαμογελούν στην κάμερα αγκαλιασμένοι, πίσω από μια λαχταριστή τούρτα. Παρόλο που ο Ryan αναρτά συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του, δεν έχει ξανασυμβεί να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές και η πρώην σύζυγός του.

Ο Harry Styles κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη νέα ταινία της Marvel

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ryan (@ryanphillippe)

“Χαρούμενα 18 στον πιο πανέμορφο, έξυπνο, ταλαντούχο και στοργικό γιο. Είσαι ένα πραγματικό φως σε αυτό τον κόσμο και είσαι αγαπητός από όλους που σε γνωρίζουν. Είμαστε τυχεροί να είμαστε η μαμά και ο μπαμπάς σου. Σε αγαπώ, κουτάβι. (Θα έλεγα ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, Reese)” έγραψε στο caption. Η Witherspoon φυσικά σχολίασε τη δημοσίευση και έγραψε: “Τόσο περήφανη για το αγοράκι μας… Εννοώ τον ενήλικο γιο μας”.

Πρίγκιπας Harry και Leonardo DiCaprio, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Keywords
Τυχαία Θέματα