Florence Pugh: Νέος χωρισμός στη showbiz – Τίτλοι τέλους στη σχέση της έπειτα από μόλις έναν χρόνο

Νέος χωρισμός στη showbiz, αφού η Florence Pugh φέρεται να πήρε χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της, Charlie Gooch έπειτα από μόλις έναν χρόνο σχέσης.

Η 27χρονη σταρ λέγεται ότι είναι και πάλι διαθέσιμη μετά τον χωρισμό από τον φωτογράφο, τον οποίο είχε συστήσει στην οικογένειά της.

the sun has confirmed flo and charlie broke up (yeah I know it’s the sun

but they turned out to be right about the shaved head and we saw the signs ourselves too) https://t.co/YTe5mtuWJK

— sophia (@hellopugh) October 10, 2023

Σύμφωνα με τη Sun, οι πιέσεις της καριέρας της Florence στο Χόλιγουντ την οδήγησαν να βάλει τέλος στη σχέση.

Μια πηγή είπε: «Η Florence και ο Charlie γνώριζαν ο ένας τον άλλον χρόνια και τα πράγματα έγιναν ρομαντικά στο τέλος του περασμένου έτους. Αλλά δεν κράτησε. Το πρόγραμμα της Florence είναι τόσο φορτωμένο και διαδραμάτισαν ρόλο και άλλοι παράγοντες. Τελικά το τελείωσε το καλοκαίρι. Ωστόσο, τα καταφέρνει μια χαρά μόνη της.”

Ο εσωτερικός συνεργάτης πρόσθεσε ότι “δεν υπάρχουν κακά αισθήματα” μεταξύ του ζευγαριού και δεν θα τους εξέπληττε αν η Florence άλλαζε γνώμη για τον Charlie ύστερα από λίγο καιρό που θα έμενε χώρια.

Charlie Gooch and Florence Pugh are seen having dinner in Rome, Italy. pic.twitter.com/euFG63aAgM

— @21metgala (@21metgala) March 26, 2023

Η Florence δημοσιοποίησε για πρώτη φορά το ειδύλλιό της με τον Charlie τον Φεβρουάριο, όταν εθεάθησαν να πηγαίνουν για γεύμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πριν από το ειδύλλιό της με τον Charlie, η Florence συνδέθηκε για λίγο με τον Harry Styles.

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η Florence ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο πρώην φίλος της Zach Braff χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ότι αυτή και ο πρωταγωνιστής του Scrubs είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τη δημοσιότητα, με τη Florence να λέει ότι ήθελαν να χωρίσουν ιδιωτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα