Πόλεμος στο Ισραήλ: Εγκλωβισμένη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια -Η έκκληση για βοήθεια

Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι συγκρούσεις σε Ισραήλ και Γάζα, με βομβαρδισμούς να σημειώνονται τόσο στα ισραηλινά όσο και στα παλαιστινιακά εδάφη. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και πάνω από 900 νεκροί Ισραηλινοί και 700 Παλαιστίνιοι.

Στο Ισραήλ υπήρχαν και αρκετοί Έλληνες οι οποίοι βρέθηκαν στην χώρα για τουρισμό, ωστόσο οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν και επέστρεψαν ασφαλείς στην Ελλάδα. Πριν από λίγη ώρα, πάντως, μια γνωστή Ελληνίδα

τραγουδίστρια έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως βρίσκεται ακόμη στην εμπόλεμη χώρα και δεν κατάφερε να γυρίσει.

Ο λόγος για τη Νατάσα Μεντή, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως τα πράγματα εκεί είναι πολύ δύσκολα και πως έκλεισε εισητήριο για την Πέμπτη 12/10 προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως δε γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά η πτήση.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως δεν είναι η μόνη εγκλωβισμένη στο Ισραήλ και πως είναι και πολλοί ακόμη. Γι’ αυτό τον λόγο ζήτησε κιόλας οι διαδικτυακοί της φίλη να αναδημοσιεύσουν το εν λόγω βίντεο, ως έκκληση για βοήθεια.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Νατάσα Μεντή και όσα είπε

«Ο σκοπός του βίντεο είναι για να πω ότι είμαστε στο Ισραήλ πολλοί Έλληνες και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω, δεν βρίσκουμε εύκολα εισιτήριο. Εγώ βρήκα ένα για την Πέμπτη απλά δεν ξέρουμε αν όντως θα πραγματοποιηθούν πτήσεις. Άργησα να βγάλω γιατί δεν έβρισκα τις προηγούμενες μέρες γιατί κάνουν μια πτήση την ημέρα. Το πλήρωσα πολύ ακριβά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ.

Ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο Πρωθυπουργός όπως έχει πει, δεν ξέρουμε αν θα μπορεί πιο μετά να τα στείλει. Δεν ξέρω με τι λογική το έχει σκεφτεί όλο αυτό; Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις. Αν ακυρωθούν; Τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε αυτόν τον πόλεμο; Είμαστε πολλοί εδώ, κάντε το τώρα που μπορείτε. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα στην πατρίδα μας. Ανεβάστε αυτό το βίντεο γιατί θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα Μεντή.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Menti_official (@natasa_menti_official)



Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γιώργος Σουξές: «Δεν με τρόμαξε ποτέ η διαφορά ηλικίας, αφού της αρέσω»

Chiara Ferragni: Συγκινεί το βίντεο με τον Fedez να συναντά τα παιδιά του μετά το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα