Emma Stone: Πωλητήριο στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες – Μέσα στην εντυπωσιακή κατοικία

15:30 17/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Emma Stone έβαλε πρόσφατα πωλητήριο στην έπαυλή της στο Λος Αντζελες. Η πολυτελής και εξίσου φωτεινή κατοικία, που αντανακλά την προσωπικότητα της σταρ, πωλείται αντί 4 εκατ. δολαρίων .

Το σπίτι, έκτασης 3.276 τετραγωνικών ποδιών, βρίσκεται στην περιοχή Comstock Hills της γειτονιάς Westwood του Λος Άντζελες.Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, σύμφωνα

με την καταχώρισή του στο Sotheby’s International Realty.

Credit: sothebysrealty.com

Χτισμένη το 1926, η κατοικία σε ισπανικό στιλ ανακαινίστηκε πρόσφατα και διαθέτει μια ευάερη κουζίνα γεμάτη φυσικό φως και θολωτές οροφές.

Η κουζίνα, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για μια τραπεζαρία έξι ατόμων, οδηγεί σε ένα μικρό καθιστικό, το οποίο βγαίνει σε μια όμορφη βεράντα.

Credit: sothebysrealty.com

Ένας άλλος χώρος καθιστικού αποτυπώνει την πολύχρωμη και αναζωογονητική ουσία του σπιτιού με μια ανοιχτοπράσινη οροφή με πλακάκια, τζάκι και τοξωτές πόρτες.

Credit: sothebysrealty.com

Ένα από τα μπάνια του σπιτιού απηχεί την ενέργεια του καθιστικού με μια ανοιχτοπράσινη ταπετσαρία, ένα τοξωτό ενσωματωμένο ράφι και μια παραδοσιακή μπανιέρα.

Credit: sothebysrealty.com

Ένα ακόμη ελκυστικό χαρακτηριστικό είναι ο ξενώνας, ο οποίος περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και υπνοδωμάτιο με δικό του χώρο πλυντηρίου.

Credit: sothebysrealty.com

Η 35χρονη Stone έμενε στο σπίτι όποτε ταξίδευε στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Keywords
Τυχαία Θέματα