Emma Stone: “Λέγε με Emily”

11:39 26/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μεγάλη σημασία έχει για την Emma Stone ένα όνομα. Η σταρ, μιλώντας στο Hollywood Reporter, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “The Curse”, Nathan Fielder, αποκάλυψε ότι προτιμά να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα, όταν είναι δυνατόν. Και ποιο είναι αυτό; Απλώς “λέγε με Emily”,

ζητεί η Stone.

Όταν ρωτήθηκε αν θα διόρθωνε έναν θαυμαστή που την αποκαλούσε με το πραγματικό της όνομα αντί για Emma, η σταρ απάντησε: «Όχι. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο. Θα ήθελα να είμαι η Emily».

Η Stone είπε ότι “οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι” την αποκαλούν Emily, “όταν τους γνωρίζω”, και σημείωσε ότι έκανε το καλλιτεχνικό της όνομα “Emma Stone” επειδή το Emily Stone “ήταν πιασμένο” από μια άλλη ηθοποιό που ήταν μέλος της SAG-AFTRA πριν από εκείνη.

THR cover star Emma Stone opens up about embracing her real name, Emily:⁠ “My name was taken [by another actress in SAG]. Then I freaked out a couple of years ago. For some reason, I was like, 'I can’t do it anymore. Just call me Emily'" https://t.co/aaoVeTnAjh pic.twitter.com/zFyiwxVP78

— The Hollywood Reporter (@THR) April 24, 2024

“Τότε φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια“, δήλωσε στο πρακτορείο. “Για κάποιο λόγο, έλεγα: Δεν μπορώ να το κάνω πια. Απλά λέγε με Emily. Ο Nathan με φωνάζει Em, που είναι πιο εύκολο”.

Τον Νοέμβριο του 2018, η Stone δήλωσε ότι παρεμπιπτόντως, όταν ήταν νεότερη, ήθελε να την αποκαλούν Emma λόγω του αγαπημένου της Spice Girl: Baby Spice, ή αλλιώς Emma Bunton.

“Μεγαλώνοντας, ήμουν σούπερ ξανθιά και το πραγματικό μου όνομα είναι Emily, αλλά ήθελα να με φωνάζουν Emma λόγω της Baby Spice και μαντέψτε τι; Τώρα είμαι”, δήλωσε η σταρ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Κάνοντας ελαφρώς πίσω, η Stone συνέχισε: “Δεν ήταν απαραίτητα εξαιτίας της, αλλά ναι, στη δευτέρα δημοτικού, πήγα στη δασκάλα την πρώτη μέρα και της ζήτησα να με φωνάζει Emma; Ναι, το έκανα”.

“Και ήταν εξαιτίας της Emma Lee Bunton από τις Spice Girls; Ναι, ήταν“, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα