Orange Is The New Red: 12 λόγοι για να κάνετε ένα πορτοκαλί μανικιούρ

09:32 26/4/2024 - Πηγή: InStyle
Αυτήν την περίοδο το πορτοκαλί μανικιούρ είναι τόσο δημοφιλές όσο και τα διαχρονικά βερνίκια.

Κόκκινα, ροζ και nude χρώματα είναι εδώ και καιρό αγαπημένες επιλογές για το μανικιούρ. Και ενώ εκτιμάμε τα κλασικά, είναι επίσης διασκεδαστικό να αποκλίνουμε περιστασιακά με κάποιες απροσδόκητες αποχρώσεις. Μιλάμε για τα πορτοκαλί βερνίκια που έχουν τεράστια γκάμα προσφέροντας ποικίλα looks. Είτε επιθυμείτε κόκκινο-πορτοκαλί, κίτρινο-πορτοκαλί, καθαρό πορτοκαλί, είτε ένα πιο απαλό ροδακινί, υπάρχει μια απόχρωση που είναι ακριβώς στα γούστα σας.

Αν

λοιπόν σκέφτεστε να αλλάξετε το συνηθισμένο σας χρώμα νυχιών και να πάτε προς το πορτοκαλί, σας έχουμε τα ωραιότερα σχέδια για πηγή έμπνευσης στην επόμενη επίσκεψή σας στο nail salon.

3 σε 1 View this post on Instagram

A post shared by Melanated Mani aka Anna (@melanated.mani)

Αυτό το στυλ νυχιών είναι ιδανικό για τους αναποφάσιστους λάτρεις της ομορφιάς. Αν δεν μπορείτε να διαλέξετε μια απόχρωση πορτοκαλί, γιατί να μην δοκιμάσετε πολλές; Η επιλογή τριών αποχρώσεων πορτοκαλί δημιουργεί ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Νύχια από κοράλι View this post on Instagram

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Πειραματιστείτε με ένα χρώμα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αν ψάχνετε ένα πορτοκαλί που μπορεί να λειτουργήσει και ως nude χρώμα ταιριάζοντας με άπειρα outfits, αυτή η απόχρωση μπορεί να είναι αυτή που ψάχνετε.

Τέχνη από Μάρμαρο View this post on Instagram

A post shared by NAIL THERAPY CO (@nailtherapy.co)

Τα αφηρημένα σχέδια είναι επίσης ένας τρόπος έκφρασης στο μανικιούρ. Η ανάμιξη πολλών αποχρώσεων πορτοκαλί με λευκό βερνίκι δίνει σε αυτά τα νύχια ένα εφέ μαρμάρου. Ο ‘αρνητικός’ χώρος, δηλαδή τα κενά ανάμεσα στο χρώμα, δίνει την ψευδαίσθηση ότι οι καμπύλες γραμμές στάζουν.

Απλό με ένα twist View this post on Instagram

A post shared by Melanated Mani aka Anna (@melanated.mani)

Τι είναι; Είναι ένα πορτοκαλί βερνίκι με πινελιές λάμψης χάρη σε μερικά λαμπερά αυτοκόλλητα νυχιών. Απλό, εύκολο και εντυπωσιακό.

Peach fuzz μανικιούρ View this post on Instagram

A post shared by Nail Center (@nailcenter_belleza)

Το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με το Pantone, είναι το ροδακινί με λίγο ροζ. Δείτε πόσο κομψό αποτέλεσμα δημιουργεί και στο μανικιούρ.

Aura nails View this post on Instagram

A post shared by Lauren (@lolo.nailedit)

Η τεχνική που συνδυάζει διαφορετικά και ενίοτε αντίθετα χρώματα. Εδώ με πορτοκαλί και κίτρινο δημιουργεί ένα εφέ όπως το χρώμα του ουρανού το ηλιοβασίλεμα.

Φλοράλ View this post on Instagram

A post shared by Phoebe

Keywords
Τυχαία Θέματα