Elon Musk: Σκληρή προπόνηση ενόψει της “μονομαχίας” με τον Mark Zuckerberg

15:20 28/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Elon Musk προπονείται σκληρά καθώς προετοιμάζεται για τον αγώνα εναντίον του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg.

Ο Musk φαίνεται πως εννοούσε την πρόκληση σε αγώνα σε κλουβί κατά του Zuckerberg και προπονείται με έναν γνωστό εκπαιδευτή βραζιλιάνικου jiu jitsu, που έχει και μαύρη ζώνη, ώστε να είναι πανέτοιμος.

Παρά τις αντιδράσεις του κοινού, ο Musk έχει αρχίσει να προπονείται με τον podcaster Lex Fridman.

Ο Fridman, ο οποίος έχει επίσης προπονηθεί με τον Zuckerberg, δήλωσε ότι ήταν “εξαιρετικά εντυπωσιασμένος” με τις ικανότητες του Musk – αλλά θα προτιμούσε οι δύο μεγιστάνες να μην ανταλλάξουν χτυπήματα.

I did an impromptu training session with @elonmusk for a few hours yesterday. I’m extremely impressed with his strength, power, and skill, on the feet and on the ground. It was epic. It’s really inspiring to see Elon and Mark doing martial arts, but I think the world is served… pic.twitter.com/cq00A9Xnmw

— Lex Fridman (@lexfridman) June 27, 2023

‘Έκανα μια αυτοσχέδια προπόνηση με τον Elon Musk για λίγες ώρες χθες. Είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος με τη δύναμη και την ικανότητά του, στα πόδια και στο έδαφος”, έγραψε ο Fridman σε ανάρτηση αφού ανέβασε φωτογραφίες του με τον CEO του Twitter να παλεύουν.

‘Ήταν επικό. Είναι πραγματικά εμπνευσμένο να βλέπεις τον Elon και τον Mark να κάνουν πολεμικές τέχνες, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος είναι πολύ καλύτερα αν προπονούνται στις πολεμικές τέχνες, αλλά δεν αγωνίζονται στο κλουβί” έγραψε και πρόσθεσε:

“Τούτου λεχθέντος, όπως λέει και ο Elon, το πιο διασκεδαστικό αποτέλεσμα είναι το πιο πιθανό… Είμαι εκεί γι’ αυτούς, ό,τι κι αν συμβεί.”

Keywords
Τυχαία Θέματα