Η εκκεντρική φούστα της Carrie Bradshaw επιστρέφει ξανά -Δείτε πώς τη φοράμε σήμερα

11:35 28/6/2023 - Πηγή: InStyle

Τον τελευταίο καιρό, μία φούστα έχει κατακλύσει τον χώρο της μόδας και συζητιέται από τους λάτρεις του στιλ. Γνωστή και ως ‘του-του’, έχει επιστρέψει από το παρελθόν για να κερδίσει τις καρδιές μας. Άρα μην εκπλαγείτε αν φέτος το street style μοιάζει περισσότερο με σκηνή βγαλμένη από τη Λίμνη των Κύκνων!

Ρομαντική ή αιχμηρή;

Ουσιαστικά, η ‘του-του’ είναι ένα κομμάτι ρούχου που μοιάζει με ανεξέλεγκτα κομμένα κομμάτια υφάσματος και συγκεκριμένα τούλινου υφάσματος. Μπορεί να φαίνεται απίστευτα ανατρεπτική και απρόβλεπτη, αλλά αυτό είναι

ακριβώς το χαρακτηριστικό που την καθιστά και τόσο μοναδική. Ενώ η πρώτη ματιά μπορεί να σας προκαλέσει αμηχανία, οι φανατικοί του στιλ την αγαπούν για τον αυθορμητισμό και τον διασκεδαστικό τρόπο που αναδεικνύει την προσωπικότητά. Αλλά… πάνω σε ποια φανταστική φιγούρα την είδαμε αρχικά και την λατρέψαμε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Damas (@jeannedamas)

4 vintage κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε σύμφωνα με την Carrie BradshawΗ Carrie Bradshaw και η basic πλευρά της φούστας

Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για την του-του χωρίς να αναφερθούμε στην αγαπημένη μας Carrie Bradshaw από τη σειρά Sex and the City; Η Carrie ήταν ένας τηλεοπτικός χαρακτήρας που έκανε αυτήν τη φούστα δημοφιλή και αγαπητή. Με τον ξεχωριστό της συνδυασμό μινιμαλιστικού και εκκεντρικού στιλ, έκανε την του-του σύμβολο τής θηλυκότητας και της αυτοπεποίθησης. Η Carrie μάς έδειξε ότι με θάρρος και φαντασία, μπορούμε να φορέσουμε τις πιο απρόβλεπτες τάσεις μόδας και να μετατραπούμε σε απόλυτα style icons με ένα μόνο κομμάτι. Η εικόνα της στο τραγούδι των τίτλων με την του-του και το ροζ tank top θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στις μνήμες μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Bradshaw’s Closet (@carriebradshaws_outfits)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Η πανκ πλευρά της φούστας

Αν πιστεύετε ότι η του-του είναι μια νέα εφεύρεση, θα σας εκπλήξουμε! Στα ’80s, αυτή η φούστα κυκλοφορούσε ήδη στην πιο μίνι και πανκ εκδοχή της. Ήταν το αγαπημένο κομμάτι για τις γυναίκες που ήθελαν να ξεφύγουν από τα συμβατικά πρότυπα και να δείξουν τον επαναστατικό τους χαρακτήρα και κάθε σωστής ροκ σταρ που ανέβαινε στη σκηνή. Αυτή ήταν και η εποχή που αναδείχθηκε η του-του ως σύμβολο απελευθέρωσης και εξέγερσης. Ποιος να το περίμενε πως ένα κομμάτι με τόσο τούλι θα θεωρούνταν πανκ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Bradshaw’s Closet (@carriebradshaws_outfits)

Η νέα εκδοχή της του-του

Και να, που δύο μέρες πριν, ο γνωστός σχεδιαστής Jacquemus παρουσίασε τη νέα εκδοχή της του-του, εμπνευσμένος από την πριγκίπισσα Diana και τη δεκαετία των ’80s. Αυτή η επιστροφή στη δεκαετία της υπερβολής και της αυθεντικότητας φέρνει έναν αέρα φρεσκάδας στον κόσμο της μόδας. Οι όγκοι, τα τούλια και οι παιχνιδιάρικες γραμμές δημιουργούν μια αίσθηση θεαματικότητας και εκκεντρικότητας σε κάθε μας εμφάνιση. Κι εκτός από όλα αυτά, η girly φούστα παραπέμπει πολύ και σε… πρίμα μπαλαρίνα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess_Diana (@diana_galler_prensesi)

Jacquemus “Le Chouchou”: To show στις Βερσαλλίες, η πριγκίπισσα Diana και τα βρώσιμα τριαντάφυλλα

Η του-του είναι εδώ για να κατακτήσει τον κόσμο και να σας κάνει να χορεύετε στις μύτες των ποδιών από ενθουσιασμό! Συνδυασμένη με ένα ζευγάρι σατέν πουέντ, ποιος σας πιάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα