Elon Musk: Ο πόνος από τη ρήξη με την τρανς κόρη του – “Τον πόνεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του”

17:18 1/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Elon Musk μίλησε για την κρίση στη σχέση του με την τρανσέξουαλ κόρη του, την οποία αποκάλεσε “κομμουνίστρια”, ενώ κατηγόρησε για την πολιτική της το ακριβό ιδιωτικό λύκειο στο οποίο φοιτούσε.

Το 19χρονο σήμερα παιδί του Μusk άλλαξε πέρυσι νόμιμα το φύλο της σε θηλυκό και το όνομά της σε Vivian Jenna Wilson, λέγοντας σε δικαστικά έγγραφα ότι “δεν επιθυμεί πλέον να σχετίζεται” με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της “με οποιονδήποτε τρόπο.”

Elon Musk’s son

Xavier, 18, files petition to change GENDER to become woman called Vivian Jenna Wilson https://t.co/Cc34GfZYDp pic.twitter.com/oWeRiVUOAY

Daily Mail US (@DailyMail) June 21, 2022

Σε ένα απόσπασμα από την επερχόμενη βιογραφία του Μusk, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη από τη Wall Street Journal, ο συγγραφέας Walter Isaacson έγραψε ότι η ρήξη του Musk με τη Vivian “τον πόνεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του μετά τον θάνατο του πρωτότοκου παιδιού του, Νεβάδα”, το οποίο πέθανε μόλις 10 εβδομάδων από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Ο δισεκατομμυριούχος ήταν “γενικά αισιόδοξος” όταν έμαθε για πρώτη φορά για τη μετάβαση του παιδιού του, αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν η Vivian, η οποία ονομάζεται επίσης Jenna, άρχισε να εκφράζει ακραίες μαρξιστικές απόψεις και δήλωσε την πρόθεσή της να διακόψει όλους τους δεσμούς, σύμφωνα με τον Isaacson.

In an exclusive excerpt from the new biography “Elon Musk” by Walter Isaacson, The Wall Street Journal offers a behind-the-scenes look at the controversial mogul’s decision to buy Twitter https://t.co/KbcL8dmUr4

— The Wall Street Journal (@WSJ) August 31, 2023

“Πέρασε από τον σοσιαλισμό στο να γίνει πλήρως κομμουνίστρια και να πιστεύει ότι όποιος είναι πλούσιος είναι κακός”, είπε ο Musk στον συγγραφέα, επιρρίπτοντας εν μέρει την ευθύνη στο Crossroads, το ιδιωτικό σχολείο στη Σάντα Μόνικα, όπου τα ετήσια δίδακτρα κοστίζουν έως και 50.000 δολάρια.

Ο Isaacson γράφει ότι όταν η Vivian ήταν 16 ετών, δηλαδή το 2020 ή το 2021, έστειλε μήνυμα στη σύζυγο του αδελφού του Elon για να κάνει coming out, γράφοντας: “Γεια σου, είμαι τρανσέξουαλ και το όνομά μου είναι Jenna τώρα… Μην το πεις στον μπαμπά μου.”

Ο βιογράφος αποκαλύπτει ότι η οδυνηρή ρήξη του Musk με τη Vivian ευθύνεται εν μέρει για τη συνεχιζόμενη εμμονή του δισεκατομμυριούχου με την ιδεολογία του “woke”, της “αφύπνισης”, την οποία θεωρεί απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό και η οποία αποτέλεσε το κίνητρο για την εξαγορά του Twitter πέρυσι για 42 δισεκατομμύρια δολάρια.

“Αν δεν σταματήσει ο ιός του woke mind virus, ο οποίος είναι θεμελιωδώς αντιεπιστημονικός, αντι-αξιοκρατικός και γενικά αντι-ανθρώπινος, ο πολιτισμός δεν θα γίνει ποτέ πολυπλανητικός” είπε ο Musk στον συγγραφέα.

Elon’s daughter, who was born as a biological male named Xavier Alexander Musk, but is now known as Vivian Jenna Wilson, was spotted out and about in Santa Monica, California, on Tuesday, while doing some shopping.

Musk satanista strong pic.twitter.com/WZW0jmsl2g

— Inanna (@inanna1814) September 21, 2022 Elon Musk: Ανακοινώνει την αλλαγή του λογότυπου του Twitter – “Αποχαιρετά” τα πουλιά

Αν και ο Musk έχει κατηγορήσει και στο παρελθόν τα ” woke” σχολεία για τη ρήξη του με τη Vivian, είναι η πρώτη φορά που κατονομάζει το Crossroads, το οποίο απευθύνεται στα παιδιά των πλουσίων και διάσημων και έχει μια λίστα σταρ αποφοίτων. Το σχολείο ιδρύθηκε το 1971 ως κοσμικό σχολείο και εξελίχθηκε σε μια ακαδημία υψηλού κύρους για την επόμενη γενιά αστέρων του Χόλιγουντ.

Στους απόφοιτους του Crossroads περιλαμβάνονται οι Zooey Deschanel, Jonah Hill, Jack Black, Kate Hudson και Gwyneth Paltrow. Ο Jack Quaid, γιος των ηθοποιών Meg Ryan και Dennis Quaid και ο ίδιος ένας ανερχόμενος αστέρας του Χόλιγουντ, αποφοίτησε επίσης από τη σχολή.

Οι γιοι του LeBron James, Bronny και Bryce, φοίτησαν επίσης στο Crossroads πριν μεταφερθούν στο Sierra Canyon για το πρόγραμμα μπάσκετ του σχολείου αυτού.

Keywords
Τυχαία Θέματα