Ellie Goulding: Χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση

20:00 25/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ellie Goulding και ο Caspar Jopling, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.Το ζευγάρι, που έχει έναν γιο 2 ετών με το όνομα Arthur, ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του την Παρασκευή.

H ανακοίνωση της Ellie Goulding για τον χωρισμός της

Απευθυνόμενη στους followers της στα Instagram Stories, η Goulding έγραψε: “Λόγω των εξελίξεων, αισθάνομαι ότι δεν έχω άλλη επιλογή παρά να σας ενημερώσω ότι ο Caspar και εγώ χωρίσαμε πριν από λίγο καιρό.”

Credit:Ellie
Goulding/InstagramH ανακοίνωση του Caspar Jopling

Ο Jopling σε ξεχωριστό μήνυμα, δήλωσε: “Η Ellie και εγώ πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε πριν από λίγο καιρό.” Ο ίδιος μάλιστα τόνισε τον στενό τους δεσμό ως φίλοι και γονείς. Υπογράμμισε την επιθυμία τους να προστατεύσουν την οικογένειά τους από περαιτέρω φήμες και δημοσιεύματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caspar jopling (@casparjopling)

Το χρονικό της σχέσης τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016. Το 2018 αρραβωνιάστηκαν ενώ ο γάμος τους έγινε το 2019. Η Goulding περιέγραφε τον γάμο τους ως “ώριμο” και ανοιχτό, ενώ τόνιζε πάντα την αμοιβαία κατανόηση που υπήρχε μεταξύ τους. Μάλιστα, σε προηγούμενη συνέντευξή της στο Glamour UK, μίλησε για την ικανότητά τους να επιλύουν τις διαφωνίες μέσω εποικοδομητικού διαλόγου.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι υποστήριξε ότι η ρήξη στη σχέση τους ήρθε λόγω του φορτωμένου προγράμματός τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα