Πρίγκιπας Harry: Ανησυχεί μετά τις φήμες για την Kate Middleton

18:31 20/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry και η Kate Middleton είχαν κάποτε μία στενή φιλική σχέση. Έπειτα από ημέρες έντονων εικασιών και δημοσιευμάτων στον Τύπο για τη γυναίκα του αδελφού του, ο δούκας του Σάσεξ ανησυχεί έντονα, όπως είπε πηγή στο Page Six, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κατεβεί στις πλαγιές σε πολυτελείς διακοπές για σκι.

Η εσωτερική πηγή ανέφερε ότι ο πρίγκιπας που μετεγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ,

εγκαταλείποντας τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέφρασε την ανησυχία του για τα πρωτοσέλιδα σχετικά με την Kate Middleton και τη μυστηριώδη αποχώρησή της από τη δημόσια ζωή.

Αλλά η πηγή είπε ακόμη ότι ο Harry πιστεύει πως “κάθε υποψία σκανδάλου είναι αναληθής”.

Prince Harry ‘concerned’ about Kate Middleton stories: source https://t.co/SYcE0fNfrR pic.twitter.com/LoBxfETWmM

— Page Six (@PageSix) March 19, 2024

Ήταν αναμενόμενο όλο αυτά τα δημοσιεύματα γεμάτα θεωρίες συνωμοσίας και ασταμάτητης αναπαραγωγής φημών να τον σοκάρουν, καθώς ο ίδιος έχει περιγράψει λεπτομερώς τη δική του επώδυνη και δύσκολη ιστορία με τον Τύπο.

Υπενθυμίζεται πως η σχέση του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William ήταν τεταμένη και περιγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο του δούκα του Σάσεξ “Spare” που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2022.

Prince William and Kate Middleton Are 'Relieved Their Archenemies' Prince Harry and Meghan Markle Aren't Attending Trooping the Colour: Source Prince William and Kate Middleton are 'relieved' Harry and Meghan won't be coming to the U.K. for Trooping the Colour. pic.twitter.com/zPFW7WEkki

— Soulwell Publishing Group® (@SoulwellPublish) June 15, 2023

Στο μεταξύ, ο Harry εθεάθη στις χιονοδρομικές πίστες στο Άσπεν του Κολοράντο την περασμένη εβδομάδα, όπου τον είδαν να παίρνει πρωινό στο Bonnie’s, ένα δημοφιλές καταφύγιο που βρίσκεται στο Aspen Mountain την περασμένη εβδομάδα. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως ήταν μόνος του, χωρίς τη σύζυγό του, Meghan Markle.

Keywords
Τυχαία Θέματα