Sarah Jessica Parker: Οι ευχές της Kristin Davis και της Cynthia Nixon για τα 59α γενέθλιά της

19:32 26/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 59α γενέθλιά της και οι συμπρωταγωνιστές της στο Sex and the City τιμούν την ξεχωριστή μέρα της φίλης τους.

Οι δύο αγαπημένες συμπρωταγωνίστριες της Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon

έσπευσαν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Kristin Davis ανέβασε φωτογραφίες με τη φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στο πέρασμα των χρόνων.

“Χρόνια πολλά στη λαμπρή μου φίλη”, έγραψε η 59χρονη Davis στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της ίδιας και της Parker από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ακολούθησε η ανάρτησή της με μια άλλη φωτογραφία των δύο από τα γυρίσματα της αρχικής σειράς του HBO. “Είμαι τόσο χαρούμενη για την παρουσία σου στη ζωή μου”

“Βρέχει ή δεν βρέχει, είσαι μια σταθερά”, έγραψε στο τελευταίο στιγμιότυπο όπου η ηθοποιός ποζάρει δίπλα στη Sarah Jessica Parker από τη σειρά “And Just Like That…”.

Όμως, και η Cynthia Nixon τίμησε τα γενέθλια της Parker με ένα δικό της Instagram Story.

“Στη γυναίκα με το καλύτερο γέλιο στον κόσμο – χρόνια πολλά, φίλη μου”, έγραψε η 57χρονη Nixon δίπλα σε ένα κολάζ με τις δύο φίλες στα βραβεία Emmy, να γελούν σε μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί και να μοιράζονται έναν καφέ στα γυρίσματα του Sex and the City.

Οι Parker, Davis και Nixon πρωταγωνίστησαν ως Carrie Bradshaw, Charlotte York και Miranda Hobbes αντίστοιχα, μαζί με τη Sammantha Jones της Kim Cattrall στο Sex and the City από το 1998 έως το 2004.

Οι τέσσερίς τους υποδύθηκαν πάλι τις δημοφιλείς ηρωίδες το 2004 και το 2008 για δύο ταινίες ενώ οι τρεις πρώτες πρωταγωνιστούν στη σειρά, “And Just Like That…”

Keywords
Τυχαία Θέματα