David Gandy: Από “χοντρούλης” έφηβος στον πιο σέξι άνδρα του κόσμου – Πώς άλλαξε τα στερεότυπα στο ανδρικό μόντελινγκ

O David Gandy έχει συμπληρώσει περισσότερα από είκοσι χρόνια στο μόντελινγκ. Είναι ο άνδρας που νίκησε τα στερεότυπα και επαναπροσδιόρισε το τοπίο στο ανδρικό μόντελινγκ.

Και όμως, ο άνδρας αυτός που έγραψε και γράφει ιστορία στον χώρο του ομολογεί ότι ήταν ένας παχουλός έφηβος χωρίς αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, αυτό δεν τον σταμάτησε να γίνει το Νο 1 μοντέλο στον κόσμο.

Καλεσμένος στο Podcast, High Performance, μίλησε για την καριέρα του που διαρκεί 22 χρόνια αλλά και για τις εμπειρίες του. Με την παρουσία και τη δράση του αψήφησε τις προσδοκίες ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο αναδιαμόρφωσε τη βιομηχανία του ανδρικού μόντελινγκ. Σ’ αυτό το podcast ο Gandy αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό και μιλά για τον αντίκτυπο που έχει στη μόδα.

“Δεν ακολούθησα τον συνηθισμένο δρόμο” ομολογεί. “Παρέμεινα προσηλωμένος σ’ αυτό που ήθελα να κάνω. Είπα, είμαι είμαι εκτός. Τελείωσα”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη High Performance (@highperformance)

Ένας από τους οικοδεσπότες επεσήμανε: “Είναι εύκολο να έχουν όλοι άποψη για τον David Gandy“

“Απο την πλευρά του ο Gandy υπογραμμίζει: “Έβλεπες μοντέλα τύπου Zoolander. Έτσι σου φέρονταν. Λες και δεν είχες μυαλό. Να σου λένε τι να κάνεις. Είπα, δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο σε οτιδήποτε. Πρέπει να αλλάξουν την αντίληψή τους” σχολιάζει για τη βιομηχανία του ανδρικού μόντελινγκ.

Όπως συνεχίζει: “Υπάρχουν άνδρες που είναι πιο όμορφοι, που είναι καλύτερα μοντέλα από εμένα στον χώρο. Αν δεν έχεις το σύνδρομο του απατεώνα, δεν προκαλείς τον εαυτό σου. Η διαφορά ήταν ότι το έκανα λίγο διαφορετικά” και όπως προσθέτει: “Ποτέ δεν ένιωσα να ταιριάζω στο σχολείο, ή στο πανεπιστήμιο, ή στη βιομηχανία της μόδας. Από ένας παχουλός έφηβος, κάθε απόγευμα, ενώ όλοι απολαμβάνουν το δείπνο τους, εγώ είμαι στο γυμναστήριο.”

Ο David Gandy ανατρέπει τα στερεότυπα

Ο David Gandy είναι γνωστός ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα άνδρες όλων των εποχών, ο πιο ακριβοπληρωμένος άνδρας στο μόντελινγκ και ο πιο σέξι του κόσμου. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Hugo Boss, Dolce & Gabbana αλλά και Carolina Herrera. Πήρε ένα μεγάλο ρίσκο όταν εγκατέλειψε το Πανεπιστήμιο, τη στιγμή που χρωστούσε μόνο δύο μαθήματα. Και κάπως έτσι ο David μπήκε στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

Στη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του ζήτησε συμβουλές από μοντέλα όπως η Naomi Campbell, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να εξελιχθεί και να γινει παγκόσμιο εμπορικό brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Gandy (@davidgandy_official)

Στόχος του ήταν σε όλη την καριέρα του να ανατρέψει τις αρνητικές αντιλήψεις και τα στερεότυπα για τους άνδρες μοντέλα και εμείς επιβεβαιώνουμε ότι τα έχει πάει εξαιρετικά καλά.

Πώς ξεκίνησε η καριέρα του στο μόντελινγκ

Όλα ξεκίνησαν το 2001 όταν ο συγκάτοικός του τον έγραψε εν αγνοία του σε διαγωνισμό μοντέλων στην εκπομπή του ITV, This Morning, τον οποίο και κέρδισε. Η νίκη του απέφερε και συμβόλαιο με τη Select Models. Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των Dolce & Gabbana, Hugo Boss και Carolina Herrera, ενώ εδώ και χρόνια ήταν το πρόσωπο της Marks and Spencer. Τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει το δικό του brand, David Gandy Wellwear.

Έγινε πασίγνωστος από το διαφημιστικό αρώματος των Dolce & Gabbana, που με το λευκό εφαρμοστό speedo μαγιό του ανάβει φωτιές στην ιταλική θάλασσα και στις καρδιές των θαυμαστριών του. Η προβολή τπυ διαφημιστικού κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έλευση του καλοκαιριού και για εμάς, τις φανατικές του θαυμάστριές του έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στο μυαλό ως ο κ. “Χούφτωστον”.

Ακόμη και η Jennifer Lopez λύγισε στη γοητεία του. Μάλιστα, ήταν εκείνη που τον ζήτησε προσωπικά για να πρωταγωνιστήσει μαζί της σε βιντεοκλίπ. Εξάλλου, το καλογυμνασμένο και μυώδες κορμί του έκανε σχεδιαστές να αλλάξουν τα στάνταρ τους στην ανδρική μόδα και να αποφεύγουν τα πολύ λεπτά μοντέλα.

Η προσωπική του ζωή Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Gandy (@davidgandy_official)

Εδώ και χρόνια είναι σε σχέση με τη δικηγόρο Stephanie Mendoros και μαζί έχουν δύο κόρες, τη Matilda που γεννήθηκε το 2018 και την Tabitha που γεννήθηκε το 2021. Ο ίδιος είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: “Είμαι σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες… και ο σκύλος θηλυκός είναι. Πλέον με αγνοούν όλοι στο σπίτι” είχε πει γελώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα