Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Το τροπικό ταξίδι τους ενόψει των Χριστουγέννων

Μια τροπική τοποθεσία επέλεξαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry για τη φετινή γιορτινή σεζόν. Ο λόγος για την Κόστα Ρίκα, όπου ταξίδεψαν με την οικογένειά τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Το ταξίδι τους στην Κόστα Ρίκα

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex «προσγειώθηκαν» στον προορισμό τους στις 14 Δεκεμβρίου. Μαζί τους φυσικά ο 4χρονος γιος τους, Archie, και η 2χρονη κόρη τους, Lilibet.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CRHoy.com (τοπικό μέσο της Κόστα Ρίκα), η διάσημη οικογένεια παρέμεινε εκεί έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρώην ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα στοργική μητέρα. Πάντα αγκαλιά με τη δύο ετών κόρη της, δεν άφηνε καθόλου να φύγει από την προσοχή της ούτε εκείνη ούτε ο μικρός Archie. Παρομοίως και ο πρίγκιπας Harry, που εθεάθη να οδηγεί ένα αμαξάκι του γκολφ με τα παιδιά του στην αγκαλιά του.

Πάντως, ο μικρός Archie ήταν σαφής ως προς το δώρο που ήθελε για τα Χριστούγεννα, εκτός από το ταξίδι. Όπως αποκάλυψε η Meghan Markle κατά τη διάρκεια ενός Q&A, ζήτησε μια φωτογραφική μηχανή. Αφορμή στάθηκε ο γνωστός φωτογράφος Misan Harriman, που δημιουργεί τα βασιλικά πορτρέτα.

Ο Archie λοιπόν ήθελε μια δική του φωτογραφική μηχανή και μάλιστα ίδια με του «συναδέλφου» του. Φυσικά, η μητέρα του, τού ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια πανάκριβη πολυτελή μηχανή. Έτσι, του αγόρασε ως δώρο Χριστουγέννων μια άλλη και του εξήγησε τον λόγο. «Δεν θα πάρεις μια Leica! Ούτε καν για τα Χριστούγεννα» αποκάλυψε πως του είπε η Meghan Markle με χιούμορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα