Celebrity Approved: Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου που φοριούνται τώρα στο Hollywood

09:24 22/5/2023 - Πηγή: InStyle

Καιρός για λίγο ήλιο! Κι αν εδώ, οι πιο ηλιόλουστες μέρες δεν έχουν κάνει ακόμα της εμφάνισή τους, στο Hollywood οι stars έχουν ήδη αρχίσει να φοράνε τα γυαλιά τους. Και μιλάμε για τα πιο στιλάτα γυαλιά της σεζόν, αφού τα περισσότερα από αυτά απέχουν από τα κλασικά. Φτιαγμένα όχι για να κρύβουν το πρόσωπο που τα φοράει, αλλά για να το τοποθετούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα γυαλιά ηλίου της φετινής σεζόν έχουν αυτό το «κάτι» που θέλουμε. Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ

του καλοκαιριού κυκλοφορεί σε νέες ή και vintage εκδοχές, φορεμένο σε celebrities που μας βάζουν κυριολεκτικά… τα γυαλιά!

Άσχημα γυαλιά ηλίου; Aυτό το designer ζευγάρι γίνεται viralΤετραγωνισμένη Πεταλούδα

Τα vintage γυαλιά ηλίου των 50s επανέρχονται ανανεωμένα και πιο σύγχρονα από ποτέ, τετραγωνίζοντας το άλλοτε κυκλικό τους shape. Η Anne Hathaway τα φόρεσε μέχρι και στο κόκκινο χαλί κάνοντας ακόμα πιο αιχμηρή την total black εμφάνισή της. Εμείς ωστόσο, θα τα φορέσουμε παντού!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Χρώμα Στο Γυαλί

Τα γυαλιά ηλίου με τον μπλε φακό που θύμιζαν Y2K τα είδαμε πάνω στην Alexa Demie και τα λατρέψαμε αμέσως. Ο λόγος; Η μοναδικότητά τους που δίνει αυτήν την ξεχωριστή πινελιά στο outfit. Τι λέτε; Θα τα τολμήσετε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Demie ♡ (@alexademieo)

Oversized Μάσκα

Όχι, αυτή τη φορά δεν θα σχολιάσουμε το look της Kim αλλά της κόρης της North, η οποία εμφανίστηκε με total black σύνολο, τσάντα Chanel και γυαλιά ηλίου σε στιλ μάσκας. Περισσότερο Kanye μας θύμισαν παρά Kim για να λέμε την αλήθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Κλασική Αξία

Τα Rayban ήταν, είναι και θα είναι τα πιο διαχρονικά γυαλιά ηλίου που κυκλοφορούν στο street style χειμώνα-καλοκαίρι. Ακόμα και οι γαλαζοαίματες κυρίες τα προτιμούν στις καθημερινές τους εμφανίσεις και ο λόγος είναι εμφανής. Ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου, αλλά και με κάθε outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan (@megan_markle_princess_)

Μακρόστενα αλά Hailey Bieber

Ιδιαίτερο κομμάτι και μόνο για λίγες. Το γνωστό μοντέλο αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα style icons της εποχής και αν λέει αυτή πως πρέπει να φορέσουμε τα συγκεκριμένα τότε μάλλον θα τα δοκιμάσουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Στρόγγυλα

Η Jena Ortega από την άλλη προτιμά ένα πιο αμφιλεγόμενο σχέδιο στα γυαλιά ηλίου της, το οποίο ταιριάζει σε πρόσωπα με γωνίες ή με πιο έντονα χαρακτηριστικά. Φυσικά για να τα φορέσετε, θα πρέπει να ακολουθείτε και το ανάλογο indie sleaze style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

Keywords
Τυχαία Θέματα