Ράνια Τζίμα: Οι ευχές στην κόρη της κατά τη διάρκεια της εκπομπής των εκλογών

Το βράδυ της Κυριακής (21/5), η Ράνια Τζίμα παρουσίασε τη βραδιά των εκλογών στο Mega.

Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας βραδιάς η γνωστή δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην κόρη της, Ελένη, η οποία χτες είχε την ονομαστική της εορτή.

Αφορμή στάθηκαν οι ευχές που έδωσε η ίδια στη Νάντια Γιαννακοπούλου και στον Κωστή Χατζιδάκη, οι οποία βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο πλατό.

«Χρόνια Πολλά κ. Χατζιδάκι και κα. Γιαννακοπούλου», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Εμένα που γιορτάζει η κόρη

μου τώρα; Να της ευχηθώ από εδώ;».

Στη συνέχεια, η Ράνια Τζίμα εξέφρασε την ανησυχία της λέγοντας: «Πω πω! Άμα είναι ξύπνια τέτοια ώρα».

Οι ευχές στο πλατό συνεχίστηκαν, με τη δημοσιογράφο να προσθέτει στο τέλος: «Αφού αρχίσαμε τα χρόνια πολλά επί προσωπικού να πούμε όλοι χρόνια πολλά λέω».

Σε παλιότερη συνέντευξη, η Ράνια Τζίμα είχε αναφέρει για την κόρη της: «Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται. Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον, και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει.

Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα “χαριτωμένα”. Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού». 

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: «Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο από την Ασπασία

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να προχωρήσει αυτοδύναμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα