Carl Philip της Σουηδίας: Η τολμηρή αλλαγή που έκανε η σύζυγός του στη γαμήλια τιάρα της

20:19 25/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Sofia της Σουηδίας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει κατακτήσει την καρδιά του πιο πολυπόθητου Ευρωπαίου πρίγκιπα, καθώς ο Carl Philip θεωρείται πράγματι ο πιο σέξι της Ευρώπης, σκορπίζοντας καρδιοχτύπια. Ωστόσο, παρά το άστατο παρελθον του, από τη στιγμή που παντρεύτηκε, μετατράπηκε στον πιο τρυφερό σύζυγο και στη συνέχεια πατέρα, αφού το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους.

Η Sofia εντυπωσιάζει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της τόσο με

τη φυσική ομορφιά και λάμψη της όσο και για τα εκπληκτικά κοσμήματα με τα οποία συνοδεύει τα φορέματά της, ιδίως σε επίσημες πριγκιπικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στο οποίο φαίνεται να έχει αδυναμία. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη γαμήλια τιάρα της. Ένα διαμαντένιο κόσμημα για το κεφάλι της, δώρο από τα πεθερικά της, τον βασιλιά Carl XVI Gustaf και τη βασίλισσα Silvia, το οποίο φόρεσε όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Carl Philip το 2015.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prinsparet (@prinsparet)

Η Σουηδή πριγκίπισσα έλαμψε στο επίσημο δείπνο της 23ης Απριλίου στο παλάτι της Στοκχόλμης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της κρατικής επίσκεψης του προέδρου της Φινλανδίας, προσθέτοντας ένα νέο σετ πολύτιμων λίθων στην καθιερωμένη τιάρα της. Σύμφωνα με το βασιλικό ιστολόγιο μόδας UFO No More, η πριγκίπισσα Sofia έκανε το ντεμπούτο της με πολύτιμους λίθους από μπλε τοπάζι του Λονδίνου στην τιάρα Palmette. Τα νέα κοσμήματα συνδύαζαν απόλυτα το ναυτικό μπλε φόρεμά της, ballgown του Oscar de la Renta, ένα φόρεμα που είχε φορέσει στο παρελθόν στην τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ το 2015. Αυτοί ήταν πιο σκούροι πολύτιμοι λίθοι που έχουν τοποθετηθεί μέχρι στιγμής στην τιάρα της.

Οι μπλε πολύτιμοι λίθοι σηματοδοτούν την έβδομη αλλαγή στο δέσιμο της τιάρας Palmette.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prinsparet (@prinsparet)

Με την πάροδο των ετών, η Sofia άλλαξε τις πέτρες στην κορυφή της τιάρας με μαργαριτάρια, τιρκουάζ, μπλε τοπάζι και κιτρίνους.

Η Sofia φόρεσε ξανά την τιάρα της στο διπλωματικό δείπνο στο Παλάτι της Στοκχόλμης, επιστεγάζοντας την πρώτη βραδιά της διήμερης κρατικής επίσκεψης του Φινλανδού προέδρου Alexander Stubb στη Σουηδία, και η βασίλισσα Silvia και η πριγκίπισσα του στέμματος Victoria της Σουηδίας φόρεσαν επίσης τιάρες.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από τον σουηδικό βασιλικό οίκο, η βασίλισσα της Σουηδίας έλαμπε με την τιάρα Queen Sofia’s Tiara, ενώ η μεγαλύτερη κόρη της, η 46χρονη πριγκίπισσα Victoria, φορούσε την τιάρα Boucheron Laurel Wreath Tiara.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kungahuset (@kungahuset)

Σύμφωνα με το Court Jeweller, η βασίλισσα Silvia, 80 ετών, φέρεται να έφτιαξε την τιάρα από ένα κολιέ που έλαβε από έναν Ταϊλανδό πρίγκιπα για τη Sofia. Από τότε αποτελεί συχνό στοιχείο στη βασιλική εμφάνιση της πριγκίπισσας, αν και από την ημέρα του γάμου της έχει φορέσει και άλλες τιάρες από το σουηδικό βασιλικό θησαυροφυλάκιο.

Τον Δεκέμβριο του 2023, η δούκισσα του Värmland έλαμψε με την τιάρα Palmette δύο συνεχόμενες φορές και το εμφάνισε με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η Σουηδή πριγκίπισσα φόρεσε το κόσμημα στο δείπνο για το Βραβείο Νόμπελ 2023 στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης με τη σμαραγδένια προσθήκη στις 10 Δεκεμβρίου και το άλλαξε παραλείποντας τους επιπλέον πολύτιμους λίθους για το δείπνο Νόμπελ του βασιλιά στο Παλάτι στις 11 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα