Cardi B: Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες γιατί είμαι μια γυναίκα με καμπύλες

16:06 30/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Cardi B έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για το πρωτοποριακό της στυλ.Το περιοδικό “Hollywood Reporter” κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα με τους πιο ισχυρούς στυλίστες του κλάδου, στην οποία περιλαμβάνεται και ο στιλίστας της Cardi B, Kollin Carter.

Αυτός και η μακροχρόνια πελάτισσα του, Cardi, συζήτησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα με καμπύλες.

«Η πόρτα ήταν κλειστή για εμάς πολλές φορές… Αλλά είμαστε εδώ γιατί τα καταφέραμε και σίγουρα το κάνουμε

καλά», συνέχισε. Αυτό το σώμα δε φτιάχτηκε για να φοράει “size 2″. ‘Εχω καμπύλες. Αυτή είμαι εγώ. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το κάναμε να φαίνεται εύκολο” είπε η ραπερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Στο εξώφυλλο του τεύχους «Power Stylists», οι δυο τους πόζαραν με κομψές μαύρες δημιουργίες. Η 31χρονη τραγουδίστρια του «WAP» φορούσε ένα στράπλες φόρεμα από τη σχεδιάστρια Dilara Findikoglu, ενώ ο γκουρού της μόδας φορούσε ένα ζιβάγκο και Βalenciaga παντελόνι.

«Δεν νομίζω ότι υπήρχαν πολλές γυναίκες όπως η Cardi που ήταν ενεργές στον χώρο της μόδας», δήλωσε. «Τώρα, υπάρχουν πολλές άλλες γυναίκες της ραπ που φιλοδοξούν να εισέλθουν σε αυτόν τον χώρο επειδή βλέπουν τι είναι εφικτό. Αφού, δημιουργούμε τάσεις».

@baddiebardii Two years ago at the 2019 Meg Gala #MetGala #MetGala2019 #CardiB #Cardi #MetGala2021 #ThomBrowne ♬ Live Your Life (feat. Rihanna) – T.I.

Tέλος, ο Carter μίλησε επίσης για το φόρεμα της Cardi B στο Met Gala του 2019, σχεδιασμένο από τον Thom Browne. Μια δημιουργία η οποία τράβηξε τα βλέμματα και έβαλε την σταρ σε όλες τις λίστες με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. «Αυτό το look ανέβασε την Cardi B στο επόμενο επίπεδο στο κόσμο της μόδας. Άνθρωποι που δε μας έπαιρναν στα σοβαρά, είπαν, “Εντάξει, είναι εδώ για να μείνουν”, δήλωσε ο στυλίστας.

Keywords
Τυχαία Θέματα