Tori Spelling: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 18 χρόνια γάμου

11:42 30/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Tori Spelling παίρνει διαζύγιο από τον Dean McDermott έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Καναδό ηθοποιό, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του χωρισμού τους, ενώ ζουν χώρια εδώ και εννέα μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

Με την επίσημη ημερομηνία του χωρισμού τους να αναγράφεται η 17 Ιουνίου 2023, το έγγραφο αναφέρει ότι η 50χρονη Spelling ζήτησε από το δικαστήριο να της επιδικάσει συζυγική διατροφή και να τερματίσει τη δυνατότητα του McDermott να λάβει την ίδια υποστήριξη.

Ζήτησε την αποκλειστική φυσική επιμέλεια των πέντε ανήλικων παιδιών τους – Liam Aaron McDermott, 17 ετών, Stella Doreen, 15 ετών, Hattie Margaret, 12 ετών, Finn Davey, 11 ετών και Beau Dean, 7 ετών – και την κοινή νομική επιμέλεια με τα δικαιώματα επίσκεψης του McDermott να καθορίζονται σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

Το έγγραφο δεν ανέφερε αν το πρώην ζευγάρι είχε ή όχι προγαμιαίο συμβόλαιο σε ισχύ και η Spelling δήλωσε ότι η φύση και η έκταση των αντίστοιχων περιουσιών τους δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι είχε μια έντονη συνάντηση όπου η ηθοποιός κατέρρευσε κλαίγοντας με λυγμούς, προαναγγέλλοντας ίσως το οριστικό τέλος του γάμου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα