Brooke Shields: Αποκάλυψε ότι έπαθε επιληπτική κρίση – Ο Bradley Cooper της κρατούσε το χέρι στο ασθενοφόρο

21:16 1/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Brooke Shields αποκάλυψε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο τον Σεπτέμβριο μετά από μια τρομακτική επιληπτική κρίση. Έπεσε με το κεφάλι στον τοίχο και άρχισε να παθαίνει επιληπτική κρίση, έξω από το εστιατόριο L’Artusi στη Νέα Υόρκη.

H περιπέτεια υγεία της

Η Brooke Shields μιλάει για πρώτη φορά για τον τρομακτικό φόβο που ένιωσε. Η ηθοποιός είπε πως ο Bradley Cooper,

ήταν αυτός που τη βοήθησε. Ήταν δίπλα της στο ασθενοφόρο, της κρατούσε το χέρι μέχρι να μπει στην εντατική.

«Περίμενα ένα ταξί. Άρχισα να δείχνω περίεργη. Είσαι καλά; Με ρωτούσαν… «Περπατάω στο εστιατόριο L’Artusi και δύο γυναίκες με πλησιάζουν. Δεν τις ξέρω. Όλα αρχίζουν να μαυρίζουν. Τότε τα χέρια μου παραλύουν, πέφτω με το κεφάλι στον τοίχο. Αρχίζω να έχω μια κρίση grand mal.

“Έβγαλα αφρό από το στόμα, έγινα εντελώς μπλε και παραλίγο να καταπιώ τη γλώσσα μου. Η πρώτη ανάμνηση που έχω μετά την κρίση είναι το ασθενοφόρο που με μετέφερε στο νοσοκομείο. Ξαπλωμένη στο ασθενοφόρο με οξυγόνο και δίπλα μου ο Bradley Cooper να μου κρατά το χέρι.“

Η Brooke Shields είπε ότι ο Bradley Cooper, ήταν κοντά στο επεισόδιο και πήγε κατευθείαν στο L’Artusi.

«Ο βοηθός του κάλεσε τον Bradley και είπε: «Η Brooke είναι στο έδαφος. Ο Chris δεν είναι κοντά. Πήγαινε να την πάρεις». Ήρθε. Κάποιος κάλεσε το ασθενοφόρο. Και τότε ένιωσα τον Ιησού μαζί μου», είπε.

Η Brooke Shields περιέγραψε το ταξίδι με το ασθενοφόρο ως «σουρεαλιστικό και περίεργο» με τον ηθοποιό να της λέει: «Θα πάω στο νοσοκομείο μαζί σου, Brooke».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

Η φιλία της με τον Bradley Cooper

Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλοι για πάνω από μια δεκαετία. Η φιλία τους ξεκίνησε αμέσως μετά το The Midnight Meat Train το 2008. Την ταινία τρόπου στην οποία πρωταγωνιστούσαν.

Η ηθοποιός ανέφερε τι της είπαν οι γιατροί. Η κρίση της οφειλόταν στο νερό που έπινε. Ήπιε τόσο πολύ που έπεσε το ποσοστό του νατρίου στο σώμα της. Τα πολλά πατατάκια που έφαγε μετά το εξισορρόπησαν. Επέστρεψε στα καλύτερά της. Η συμβουλή των γιατρών ήταν να έχει περισσότερο αλάτι στη διατροφή της.

Η Brooke είναι πλέον υγιής. Ποζάρει δε στα ειδικά ψηφιακά εξώφυλλα του Glamour Women of the Year.

Μαζί της ποζάρουν οι showrunner Quinta Brunson, την ηθοποιό και τραγουδίστρια Mary J. Blige, το μοντέλο και την υπερασπιστή των τρανς Geena Rocero και την ηθοποιό, συγγραφέα και συνήγορο Selma Blair.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glamour (@glamourmag)

Τι είναι η κρίση grand mal

Μια τονικοκλονική κρίση, γνωστή στο παρελθόν ως «grand mal», είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ως μια τυπική επιληπτική κρίση. Συμβαίνει σε 2 στάδια. Ένα αρχικό τονικό στάδιο, ακολουθούμενο σύντομα από ένα δεύτερο κλωνικό στάδιο. Η κρίση συνήθως σταματά μετά από λίγα λεπτά. Μπορεί όμως κάποιες να κρατήσουν περισσότερο. Ο ασθενής έχει πονοκέφαλο και δυσκολία να θυμηθεί τι συνέβη. Παράλληλα αισθάνεται κουρασμένος ή μπερδεμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα