Smells Like Fresh: Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα, κάθε μέρα

20:06 1/11/2023 - Πηγή: InStyle

Τα υγιή μαλλιά είναι κάτι παραπάνω από ένα στοιχείο της εμφάνισής μας. Αποτελούν το σήμα κατατεθέν της αυτοπεποίθησης μας, αναδεικνύοντας την εσωτερική μας δύναμη και εκφράζοντας την προσωπικότητά μας. Κι ένα παραπάνω, τα μαλλιά που αναδίδουν άρωμα. Ωστόσο, η επιβαρυμένη καθημερινότητα, οι ρύποι και οι ακατάλληλες καθημερινές συνήθειες μπορεί να τους στερήσουν αυτό το άρωμα της φρεσκάδας, που τόσο θέλουμε.

Άραγε υπάρχει τρόπος να διατηρήσουμε αυτό το ευωδιαστό

άρωμα όλη μέρα, κάθε μέρα;

Πείτε “ναι” στα αρωματικά έλαια

Ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσετε το άρωμα των μαλλιών σας είναι να προσθέσετε αρωματικά, αιθέρια έλαια. Αυτά κάνουν εξαιρετική δουλειά λειτουργώντας όχι μόνο αρωματικά, αλλά συμβάλλοντας και στην υγιή ανάπτυξή τους.

Αποφύγετε το κάπνισμα

Σίγουρα πρέπει να αποφεύγετε το κάπνισμα για την υγεία γενικότερα, αλλά εξίσου σημαντικό είναι επίσης να λάβετε υπόψη ότι ο καπνός του τσιγάρου μπορεί να αφήσει μια εξαιρετικά δυσάρεστη οσμή στα μαλλιά σας. Τα μαλλιά όπως και το δέρμα, απορροφούν αυτήν την οσμή και το αποτέλεσμα μόνο γοητευτικό δεν θα το χαρακτηρίζαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pályi Bence (@bencepalyi)

Επιλέξτε προϊόντα styling με άρωμα

Ενώ το σαμπουάν και η κρέμα φεύγουν εύκολα από τα μαλλιά, τα προϊόντα styling όπως η μους, το gel και τα λαδάκια παραμένουν σε αυτά για περισσότερο χρονικό διάστημα. Όπως και το άρωμα που έχουν.

Βάλτε άρωμα μαλλιών

Εάν τα μαλλιά σας δεν μυρίζουν όπως θα θέλατε, το άρωμα αποτελεί μια γρήγορη λύση. Υπάρχουν αρκετά ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά, και μυρίζουν απίστευτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

Κάντε τακτικό λούσιμο

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το πόσο συχνά θα πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να το κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερο, ώστε να διατηρήσετε τη φυσική λιπαρότητα του τριχωτού σας. Ενώ άλλοι λένε ότι θα πρέπει να κάνετε όσο το δυνατόν πιο συχνά, για να απομακρύνετε τους ρύπους που κολλάνε πάνω σε αυτά. Εάν λοιπόν, η προτεραιότητά σας είναι να κάνετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν εξαιρετικά κάθε μέρα, τότε το συχνό λούσιμο ναι, είναι απαραίτητο!

Keywords
Τυχαία Θέματα