Britney Spears: H «πικάντικη» αποκάλυψη που «καίει» τον Ben Affleck

15:01 8/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σε μία «πικάντικη» αποκάλυψη προχώρησε η Britney Spears, αφήνοντας έκπληκτους τους followers της.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε μία φωτογραφία από το παρελθόν περιγράφοντας πως εκείνη την περίοδο «ερωτοτροπούσε» με τον Ben Affleck. Σημειώνεται ότι στη συνέχεια, όχι μόνο «κατέβασε» το συγκεκριμένο post αλλά έκανε και τον λογαριασμό της στο Instagram

ιδιωτικό ώστε να μην είναι ορατές σε όλους οι αναρτήσεις της.

Συγκεκριμένα, η Britney Spears δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη throwback φωτογραφία από το 1999 στην οποία ποζάρει στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και της βραβευμένης με Grammy τραγουδοποιού Diane Warren.

Credit: britneyspears/Instagram

«Μια κουλ φωτογραφία μου με τον Ben Affleck και την Diane Warren πριν από χρόνια!» έγραψε. «Είναι καταπληκτικός ηθοποιός. Παρέλειψα να αναφέρω ότι “έκανα φάση” με τον Μπεν εκείνο το βράδυ… ειλικρινά το ξέχασα… είναι τρελό!», πρόσθεσε.

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω την ιστορία που συνέβη πριν από αυτό!!! Ω θεέ μου, είμαι απλώς μια κουτσομπόλα!!! ΥΓ. πραγματικά το ξέχασα!» σχολίασε επίσης.

Σημειώνεται ότι στην περίοδο που αναφέρεται η Britney Spears, o Affleck έβγαινε με την Gwyneth Paltrow. Στη συνέχεια είχε σχέση με την Jennifer Lopez με την οποία χώρισε και παντρεύτηκε την Jennifer Garner, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. H συνέχεια είναι γνωστή…

Keywords
Τυχαία Θέματα