Η Nicola Peltz μόλις αντέγραψε τη Victoria Beckham με μεγάλη επιτυχία

15:27 1/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ποιος να το περίμενε ότι θα έφτανε η στιγμή που θα βλέπαμε την Nicola Peltz ντυμένη… Victoria.

Κι όμως το 29χρονο μοντέλο αποφάσισε να «ξεθάψει» μια υπερβολικά cool εικόνα της τότε Posh Spice πεθεράς της και να την αντιγράψει κατά γράμμα! Το αποτέλεσμα; Τη δικαίωσε και με το παραπάνω. Μήπως από εδώ και πέρα θα πρέπει να ακολουθεί πιο ευλαβικά τις συμβουλές της Victoria;

Nicola… Posh!

Η Nicola Peltz, η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στο Παρίσι με τον σύζυγό της Brooklyn

Beckham. Η επιλογή της για ένα vintage πανωφόρι μοτοσυκλέτας του οίκου Dolce & Gabbana αναμφίβολα έκανε τη διαφορά. Γιατί, δεν ήταν ένα οποιοδήποτε πανωφόρι, αλλά το ίδιο δερμάτινο τζάκετ που φορούσε η Victoria Beckham πριν από δεκαετίες. Επίσης, η Nicola επέλεξε να φορέσει dark-wash, boot-cut τζιν και μαύρα μποτάκια πλατφόρμα, προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά στο σύνολό της και θυμίζοντας ακόμα περισσότερο την πεθερά της, αφού κάπως έτσι το είχε φορέσει και η ίδια σε μία δημόσια εμφάνισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη InStyle España (@instylespain)

Συγκεκριμένα, η Victoria είχε φορέσει το ίδιο τζάκετ πριν από πολλά χρόνια σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου με τη Manchester United. Ωστόσο το είχε συνοδεύσει με ένα πιο ανοιχτόχρωμο σχεδόν σε print καρό, χαμηλόμεσο τζιν, ακολουθώντας τη swag αισθητική που πρέσβευε. Με statement γυαλιά, χαρακτηριστικά της δεκαετίας και ψηλοτάκουνα πέδιλα ακόμα και στο γήπεδο, η Victoria διέπρεψε με την cool εμφάνιση της.

Ποια από τις δύο προτιμάμε εμείς; Όπως ξέρετε, είμαστε fan του αυθεντικού. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τη στιλάτη προσπάθεια της Nicola η οποία προσπάθησε να μπει στα παπούτσια ή έστω, στο τζάκετ της πεθεράς της για να την πλησιάσει. Ήθελε θάρρος!

Keywords
Τυχαία Θέματα