Bradley Cooper: Έπιασε δουλειά σε καντίνα – “Επίσκεψη” από την πρώην Irina Shayk και τη νυν Gigi Hadid

12:33 7/12/2023 - Πηγή: InStyle

O Bradley Cooper έπιασε δουλειά στην καντίνα Danny & Coop’s Cheesesteaks στη Νέα Υόρκη και είχε εκλεκτούς επισκέπτες.

Στην καντίνα έφθασαν τόσο η πρώην σύντροφός του, Irina Shayk όσο και η νυν, Gigi Hadid. Βέβαια, οι δύο γυναίκες πήγαν να δουν τον -πρώην/νυν- αγαπημένο τους χωριστά.

lang="en" dir="ltr">Bradley cooper is really out here living that chef life pic.twitter.com/elg5IyQzmd

— X-Tok (@X_tik_tok) December 7, 2023

Πρώτα έφθασε η Shayk μαζί με την κόρη που έχει με τον Cooper, την 6χρονη Lea De Seine. Οι δύο πρώην φάνηκαν να συνομιλούν χαμογελώντας, καθώς ο σταρ έβγαλε το κεφάλι του από την καντίνα για να μιλήσει στο μοντέλο.

Bradley Cooper seeing his ex at his food truck

Bro is like; I am chef now pic.twitter.com/LKU8lT4yIq

— Wizardtoshi (@Wizardtoshi) December 7, 2023

Από την πλευρά της, η Hadid απόλαυσε ένα Philly cheesesteak, σάντουιτς με ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα και λιωμένο τυρί. Δίπλα της ήταν η ηθοποιός Laura Dern.

Για το νέο εγχείρημα του ο Cooper έκανε συνεργασία με τον Danny DiGiampietro, ιδιοκτήτη της Angelo’s Pizzeria στη Φιλαδέλφεια. Οι δυο τους δημιούργησαν την καντίνα τους, το Danny & Coop’s Cheesesteaks.

Gigi Hadid is spotted visiting rumored boyfriend Bradley Cooper who was inside of a Danny & Coop’s food truck in New York City. pic.twitter.com/djvJCSVa8b

— 21 (@21metgala) December 6, 2023

Πηγή έχει πει για τη σχέση του Cooper με τη Hadid ότι προχωρά πολύ γρήγορα και πως οι δυο τους είναι μαζί κάθε μέρα. Άλλη πηγή σημείωσε ότι η Irina δεν είναι χαρούμενη που ο πρώην της βγαίνει με άλλο supermodel.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle