Bruce Willis: Νέες αποκαλύψεις για την κατάστασή του – “Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει”

11:32 7/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ακοίμητος φρουρός στο πλευρό του Bruce Willis η οικογένειά του, καθώς ο σταρ δίνει σκληρή μάχη με την άνοια. Εσωτερικός συνεργάτης προχωρεί σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Bruce Willis περνά τις μέρες με τη σύζυγό του, Emma Heming

αλλά και την πρώην σύζυγό του Demi Moore. Κοντά του είναι και οι πέντε κόρες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Όπως δήλωσε ο εσωτερικός συνεργάτης στο US Weekly, “μόλις ο Bruce είχε αυτήν τη διάγνωση, όλοι ήρθαν κοντά για να διατηρήσουν τη μνήμη του ζωντανή. Είναι όλοι εκεί όλη την ώρα“, συνέχισε η πηγή. “Αυτή η εμπειρία έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Bruce. Οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του” επεσήμανε ο ίδιος συνεργάτης,

Επίσης, συνέχισε λέγοντας ότι όλα “περιστρέφονται” γύρω από τον Willis, καθώς είχε “πολλές περισσότερες κακές μέρες από τις καλές τους τελευταίους μήνες.“

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι ο σταρ “έχει φροντίδα όλο το 24ωρο, αλλά τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας είναι πάντα μαζί του”.

Ο 68χρονος Willis περνά επίσης χρόνο με την εγγονή του, Louetta, την οποία η κόρη του Rumer καλωσόρισε τον Απρίλιο. “Η Rumer θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta γνωρίζει [τον Bruce]”, δήλωσε η πηγή. “Θέλει να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της Louetta. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός”.

Keywords
Τυχαία Θέματα